Pályázatok nonprofit szervezeteknek - GreenLight pályázatok 2016-2020

Miért szeretjük a Nonprofit szervezeteket támogatni?

A Nonprofit szervezetek mindig egy társadalmi szükségeltet töltenek be amelyet az állam nem vagy részben tud csak finanszírozni, támogatni.

Ilyenek lehetnek Egyesületek, Alapítványok, Nonprofit társaságok is. A működésük és vagyongazdálkodásuktól eltekintve kisebb nagyobb közösséget fognak össze vagy látnak el.

Pályázatok Egyesületeknek, és Alapítványoknak

Milyen pályázatokat tudunk nyújtani Nonprofit szervezeteknek?

Vissza nem térítendő támogatást elsősorban. Olyan megoldásokat valósítunk meg ami a legtöbb civil szervezet számára nagyon nagy anyagi kiadást jelentene vagy csak egyszerűen szeretnék egyetlen egy külsős cég kezében biztosítani az online és IT rendszereiket.

KIEMELTEN ELŐNYT JELENTENEK A KÖZHASZNÚ FOKOZATTAL RENDELKEZŐ SZEREVEZETEK

Számítástechnikai eszközök beszerzése

A Greenlight pályázatok keretében csúcstechnológiás 10nm-es gyártástechnológiával gyártott alaplapok, memória modulok és processzorokkal felszerelt számítógépeket állítunk össze és szállítunk le.

Korábban írtuk, hogy jelenleg Laptop beszállítását nem tudjuk vállalni! Ezért kérjük a pályázókat körültekintően olvassák el a kiírásunkat!

A számítógép konfigurációk Windows 10 operációs rendszerrel telepítve és ESD Linceszel aktiválva érkeznek.

Tablet készülék pályázat

Hordozható tartalom fogyasztásra szánt eszközök közül 7″ (colos) Tablet készülékeket biztosítunk.

A civil szervezeteknél nagyon fontosnak tartjuk ezen készülékek biztosítását. A fogyatékos embertársaink például akár Hallás vagy Látássérült emberről van szó, teljesen alkalmas számukra is a kezelésre és információ szerzésre.

Bár komoly munkára nem alkalmas, de napi teendők, jegyzetek, számítások elvégzését megkönnyíti az adminisztrátoroknak vagy szervezőknek.

Honlap pályázat

Talán az egyik legfontosabb támogatási forma az információs technológiák jelentős terjedésénél.

Mondanom sem kell, hogy a hatalmas embertömeg szólítható meg és irányítható weboldalunkra. Akár egy adó 1% kampány felajánlásnál nagy segítséget jelenthet a civil szervezetek számára.

Továbbá ezen szervezetek nem biztos hogy előtudják teremteni egy IT szakembernek a bérét, így kézenfekvő hogy a honlap fejlesztés támogatás mellett rendszergazdát is kapnak a pályázat keretében.

A honlapok alkalmasak a GDPR törvényi előírások szerint adatgyűjtésre, támogatás felajánlás népszerűsítésre, küldetés megvalósításra, önkéntesek toborzására és a kötelezően feltüntetendő beszámolók feltöltésére.

A honlap a legalkalmasabb megfelelő tartalom mellett a google keresőben való találatok közötti megjelenésre. Magyarországon körülbelül 6-7 millió Google Chrome és Google keresővel böngésző magánszemély található ami napi szinten több százmillió keresést jelent.

Civil szervezeteknek 100% támogatást biztosítunk a pályázat keretében! Közhasznú fokozatú szervezetnek ráadás!

HA MOST PÁLYÁZIK HONLAP ÉS ONLINE MEGJELENÉSRE AKKOR MÉG RÉSZT VEHET ADÓ 1% KAMPÁNYUNKBAN IS

Online megjelenés biztosítása

A honlap vagy közösségi média megjelenések boost-olásával jelentős eredményeket érhet el. Mi bitrostjuk a PR megjelenést egy nagyforgalmú hírportálon, EDM hírlevélben juttatjuk el küldetését több tízezer embernek, fokozzuk a Google keresőben való megjelenések számát.

Ez a legkiválóbb minden egyben csomag a pályázatunkban. Civil szervezetként Ön erre mind kedvezményt kaphat ha időben lép.

Még mindig vannak akik kíváncsiak a szervezete programjára, ne tétovázzon, mert az idő előrehaladtával egyre több felajánlástól és rendszeres támogatótól esik el!

Nonprofit pályázatunk nyitva áll mindenki számára. Mutassa be programját és szerezzen támogatást rá!

A pályázatok piaci értéke 150 ezer forint, maximálisan akár 900 ezer forint piaci érték is lehet az elnyerhető támogatás

Figyeljen a pályázat záródátumra!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!