Egy kis összefoglalót készítettünk pályázatunkról!

Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni?

A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet.
Szervezet fő feladata új technológiák és megoldások terjesztése. Ezért üzemeltetjük a Napipalyazat.hu weboldalt ahol a pályázatok és a közbeszerzések mellett sok szakmai cikket is olvashattok.

A pályázataink 2016 Januárba nyúlnak vissza melyet az Xpertstudio Kft írt ki Digitális Világ címen. Annyira népszerű lett, hogy eszt követően a TEES Nonrpfot Kft szervezése alatt megy a Greenlight pályázatok futása.
A pályázatokat negyedévente írjuk ki és körülbelül a projekt megvalósítási idővel párhuzamosan lehet jelentkezni a pályázatokra.

2016 óta több mint 300 kedvezményezettnek 50 millió forint piaci értékű támogatást biztosítottunk. Szeretnénk folytatni ezt a munkát, mert látjuk hogy nagy az igény a forrásteremtésre.
Beérkezett pályázatokat tekintve minden szinten érkeznek be pályázatok hozzánk. Mivel elsősorban üzleti szempontból minősítünk, nem zárjuk ki azokat sem akiknek úgymond alapvető szüksége vagy szociális jellegű támogatásra van szükség.

A forrásainkat igyekszünk teljesen kimeríteni pályázatainkon. Fontos hogy tudja a pályázó hogy a pályázati kiírással összhangban nyújtsa be pályázatát. A pályázatoknak a forrását nekünk is elő kell teremteni.
Kiadásainkat tekintve rengeteget fordítunk hirdetésre azért hogy minél több embernek eltudjuk vinni az üzenetet. Ebben a kedves olvasó is tud nekünk segíteni ha megosztja weboldalunkat Facebookon vagy emailben ismerőseinek. Ezzel úgymond tehermentesít minket.

Az eszközöket partnereinktől szerezzük be, vagy vásárolunk (más pályázatokkal ellentétben) új és garanciális készülékeket.

Miért kell pályázatfeldolgozási díjat fizetni?

A pályázataink üzleti pályázat. A beérkezett pályázatokat menedzselni kell, üzleti szempontból értékelni és ezzel kapcsoltban döntést hozni. A pályázati költségek hozzájárulnak a Látássérült emberek elemi rehabilitációjához.
A TEES nonprofit szervezet partnere az Xpertstudio Kft, akivel szoros együttműködésnek köszönhetően rengeteg embernek tudtunk már támogatást és segítséget nyújtani.

Mikor születik döntés a pályázatokról?

A pályázatok záródátumát követő 5. munkanapig mindenkit emailben szoktunk értesíteni. A Záródátum itt tekinthető meg

Mi alapján hozzuk meg a pályázatokkal kapcsolatos döntésünket?

A döntésünkről és szemléletmódunkról a Pályázati feltételek oldalon olvasható el.

Mit szoktunk kiírni?

Ingyen tablet készülékek:

Pályázatonként 1-4db Tablet készülékkel támogatjuk kedvezményezetteinket! Eszközök új és garanciálisak felajánlásból vagy partnereinktől szerezzük be! Az eszközök korlátozott példányszámban állnak rendelkezésre. Minden eszköz alkalmas munkára és szórakozásra.
Az elektronikus pályázati csomagra kattintva érhető el a pályázati felület! Kérdésekre válaszolva nyújthatja be pályázatát! A pályázatokat záródátumot követően bíráljuk el!

Tablet minimum Specifikációt olvasd el itt.

Weboldal pályázat:

Jelenleg is több mint 360+ weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalom építésre bármilyen típusú oldal létrehozásához!
Honlapfejlesztés során nincs határ, bármilyen típusú honlapot elkészítünk, azonban a támogatás 150 ezer forint piaci értékig van maximalizálva. Digitális megjelenés támogatás során fő cél, hogy minden eszközre megfelelően legyen optimalizálva minden weboldal, továbbá látogató szerző eszközökkel és felvérteztük, így akinek kedve van a marketinghez vagy tartalom kezeléshez ne kelljen kompromisszumokat kötni. A weboldal pályázatokat 100% támogatjuk a kontingens erejéig. Nem kizáró ok ha már van működő weboldal, a régi weboldalakat egyébként fel is újítjuk ha szükséges.

Weboldal specifikációkról itt olvashat.

PR hirdetés támogatás:

Ezzel a megoldással egy új vagy régi honlapra tudunk látogatókat -> olvasókat küldeni. Természetesen ingyen biztosítjuk kiírásnak megfelelően kombináljuk a szolgáltatásainkat Google ADS kerettámogatással vagy EDM hírlevelekkel továbbá Híroldalakon való publikálással.
Ez egyébként értékes linket is biztosít a pályázó weboldala számára.

Miért éri ez meg nekünk?

A pályázatok kiírása során nem csak pályázókra teszünk szert hanem támogatókra és megrendelőkre is egyaránt. A Greenlight pályázatok népszerűségének köszönhetően rengeteg emberhez jutunk el, így pályázattól függetlenűl is megtalálnak bennünket.
A honlapjaink értékes linkeket kapnak partnereinktől, támogatóinktól. Ezt a bonyolult üzletpolitikát kérem, ne próbálja meg másolni!

Kik állnak a pályázat hátterében?

A pályázatokat 2 vállalkozás bonyolítja le. Xpertstudio Kft és a TEES Nonprofit Kft

TEES Nonprofit Kft-ről mit lehet tudni?

A Technológiai lehetőségeket figyelembe véve támogatni társadalmi, gazdasági és egészségügyi szempontból hátrányos helyzetű embereket, társaságokat, szervezeteket, vállalkozásokat.
Cél, hogy a társaság a pályázó igényeihez képest megfelelő eszközöket, segédeszközöket, informatikai megoldásokat biztosítson, melyhez opcionálisan oktatást és betanítást szervez.
A technológiai megoldásokat elsősorban pályázat útján értékesíti és szervezi a szervezet.
A pályázatból befolyt összeget 100%-ban visszaforgatja a projekt sikerére és a működési költségekre.
A Projekteket önkéntesekkel, a bevételt adomány útján, az eszközöket felajánlásból és az éves 1%-os kampányból finanszírozza a társaság.
Az alacsony iskolai végzettséggel rendelkező emberek számára az alapvető informatikai ismeretek átadása.
Látássérült és hallássérült emberek tanulási és munkaerőpiacra történő kilépési lehetőségeinek szélesítése informatikai eszközök használatával. Elemi rehabilitáció.
Intézmények, vállalatok, egyesületek, alapítványok webes megjelenítésének támogatása, webes felületen történő célközönség elérésének támogatása. Informatikai eszközök fejlesztése.
Alternatív hírportálok támogatása és fenntartásuk finanszírozása a szabad információhoz való jog gyakorlása érdekében. (Nem állami média)
Általános IT és Tech hírgyártás, robotika és nanotechnológiai megoldások népszerűsítése.
Okos-készülékek terjesztése, használatuk betanítása elemi rehabilitáció keretein belül.
Mesterséges intelligencia fejlesztésének és használatának támogatása.

Xpertstudio Kft rövid bemutatása

Napjaink modern technológiái számos fejlett lehetőséget kínálnak a folyamatos kapcsolattartáshoz munkánkban, de optimálisan kihasználni csak kevesen képesek ezeket. Xpertstudio Kft segít abban, hogy az elérhető technológiák szinergikus egységbe rendezve, egyformán magas színvonalon szolgálják a mikrovállalkozásokat, KKV és nagyvállalati ügyfeleket egyaránt. Fő tevékenysége IT rendszerek felügyelete, webáruház felügyelet, Világháló portál üzemeltetés.

Pályázataink megjelennek a PAfi.hu pályázatfigyelő oldalon, a Napipalyazat.hu oldalon is. Amennyiben szeretné támogatni pályázatunkat kérem, egy megosztással segítse elő.

Thanks for inviting your friends. Please try other network if you wish.

Köszönjük!