Pályázatunk népszerűsége - GreenLight pályázatok 2016-2020

Úgy néz ki beérett munkánk gyümölcse.

Ez elmúlt időszakban hogy átláthatóvá tegyük pályázatunk és bepillantást engedjünk működési folyamatokba és fogalmakat elmagyarázzuk, hatalmas érdeklődést váltott ki.

Növekedés

Egyértelműen látható hogy a Greenlight pályázatoknak van helye a piacon és vannak akik tudnak élni ezzel a lehetőséggel.

Korábban beszámoltunk hogy maga a pályázati piaci szegmens hatalmas Magyarországon. Rengeteg mindenki érdekelt ezen a területen, hisz nem csoda sok pénz és jelentős forrás megtakarítás érhető el vele.

2019 pályázatok

Az év elején rendbe tettük honlapjainkat így a Google is jelentősen jutalmazott bennünket! A tartalmaink olvasottsága körülbelül 60 másodperc átlag ami nagyon jónak mondható. Átlagosan 1.8 oldal az egyedi oldal megtekintés. Akik követnek ők mindig csak a legújabb híreket olvassák az új látogatók pedig több oldalt is elolvasnak egymásutánban.

Pályázati SEO előrelépés

Miért is erre a piacra álltunk be a legelején? Most már látszanak a számok rendesen. Mivel bármilyen szolgáltatás hirdethető és eladható ezen a piacon.

A képeken jól látszik, hogy bár van olyan kiemelt keresés is amihez nem igazán kapcsolódik a Greenlight oldalunk, mint az otthon melege vagy a fűtés korszerűsítés pályázatok, de erre a feladatra meg ott van a pályázati híroldalunk a napipalyazat.hu

Google Analityc

Tervek 2020-ig

Még nem akarjuk elkiabálni de pár új videót is felteszünk majd Youtube-ra a Greenlight pályázatokkal kapcsoltban, ill. elindítunk egy online tanfolyamos oldalt ahol ezeknek a technológiáknak a tanítását is elkezdjük managgelni.

Ez azért fontos mert mind a honlapok, vagy a Facebook és Google kampányok kivitelezése sok tapasztalatot igényel hogy az ember ne csak úgy elégesse a pénzét!

Oktatás pályázat

Maga az oktatás is választható lesz a Greenlightpályázati kiírásban amire szintén 100% támogatást fogunk biztosítani.

Láthatjátok hogy a hatalmas pályázati piacon létrehozzuk mi is a saját divíziónkat így máris kapcsolódni fogunk ezekhez a releváns keresési kifejezéshez.

Oktatás során viszont szorosan fogunk kapcsolódni továbbra is a digitális megjelenés pályázathoz. Nagyon sok kulisszatitkot osztunk majd meg a Greenlight pályázatokkal és az általunk használt technológiai megoldásokkal.

Szeretnénk ha te is nyertese lennél pályázatunknak, de ehhez a megfelelő ismereteket is át tudjuk neked adni.

Pályázat Hirdetése

Mi elsősorban a Google ADS szolgáltatást használjuk szolgáltatásaink népszerűsítésére. Mint korábban írtuk, hogy itt a legolcsóbb a hirdetések futtatása. Nem célzunk Tablet készülékek kifejezésre, weboldal fejlesztésekre ahol 500 forint vagy 1000 forint is van a CPC.

Ellenben a pályázati szegmenseben ha jól leszűri az ember akkor ugyanezekre a szolgáltatásokra keresnek, csak itt 3 forint és 25 forint átlag CPC-re lehet számítani még.

Konkurenciák

A keresőoptimalizálásra azért van szükségünk mert látjuk a konkurenciáknak a gyengeségeit és technológiai hátrányait. Ezért úgy döntöttünk hogy megmutatjuk hogy nálunk megvan mind a szakértelem és a technológiai háttér hogy kedvezményezettjeinket támogassuk.

Ahogy írtunk arról hogy ezek az oldalak számunkra nem tudnak sem Leadet generálni, sem konverziót adni, ezért elég erősen beleálltunk mi is saját tartalmak gyártásbába.

Azok akik honlap pályázatban részesültek, kérjék nyugodtan tanácsunkat, hiszen a honlap az egyik legkiválóbb fegyver a marketing területen és a bevétel szerzésben.

Azt hozzá kell tenni hogy a konkurenciáink jó 10 éves előnyben vannak mind domain életkorával kapcsoltban, mind ezekhez kapcsolódó tartalom és viszont linkeléssel kapcsoltban. Senkit ne tévesszen meg a nézettség önmagában még nem elég egy portál működtetésében és a profit maximalizálásában.

Mit tegyél ha te is részesülni szeretnél a támogatásból?

Te is pályázati témákat böngészve jutottál el idáig és azon gondolkodol milyen jó is lenne ha plusz forráshoz juthatnál és egy olyan eszközt adnánk a kezedbe ami komolyan képes konvertálni, pl: eladni, feliratkoztatni …stb.

Nincs más dolgod mint a kiírásunkat mérlegelni és kitaláld mire szeretnél pályázni, majd ehhez megválasztva a pályázati csomagot kitöltve benyújtani elbírálásra hozzánk!

A pályázatokat az elektronikus felületünkön nyújthatod be! Itt olvashatsz az elektronikus pályázati felületről többet.

Használd ki pályázatunk adta lehetőséget és légy nyertese a pályázati innovációnak!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!