PC Számítógépek - GreenLight pályázatok 2016-2020

Miért fontos a számítógépek beszerzésének a támogatása

Számítógép eszköz pályázat

Pályázatunkban lehetőség van ÚJ és GARANCIÁLIS PC számítógép konfigurációk beszerzésére.

Eszköz pályázatunkban ezek a legértékesebb fizikai készülékek. A számítógépek Windows 10 támogatással rendelkeznek.

“Gémer” mint felemelkedő erő

Aki nem szeretne vadonatúj gamer PC-jében turkálni, annak is érdemes pár percet rászánnia a gép belsejének megcsodálására akár a plexi ablakon keresztül, akár az oldallapokat leszerelve. Odabent ugyanis nem az otthon összetákolt gépek kusza kábeldzsungele és a hanyagul csavarozott komponensek veszélyes kártyavára fogad, hanem pedáns rend, ahol minden kábelnek, csatlakozónak pontosan megvan a helye. Ez ugyebár jól néz ki, továbbá a hűtést sem rontja a sok zsinór.

A mesterien összeállított gép esetében nem kell attól tartanunk, hogy lejárt komponenseket, zsákutca platformot kapunk. Az alaplap meghatározza, meddig tudjuk később bővíteni PC-nket és jó hír, hogy ez esetben igen sokáig: a lap kezeli a legújabb processzorokat, sőt, NVMe M.2 PCIe foglalattal is rendelkezik, így a kínálatunkból a leggyorsabb SSD-ket is könnyedén kezeli. Hátlapi kivezetésekhez egy USB csatlakozókból is bőven került. A fedélzeti HD Audio meleg, merev kristálytiszta térhangzást biztosít.

Gamer gépről lévén szó, fontos, hogy mi is került az alaplapba. A CPU-val sokáig nem lesz gondunk, a négymagos Processzor kiváló teljesítményt nyújt és egészen erős, csúcskategóriás videokártyákat is könnyedén meghajt. A 8 GB 3000Mhz RAM manapság az ideális választás rendszermemóriából. 

A legfontosabb a videokártya, amiből egy Gigabyte GeForce GTX 1650 WindForce 2 OC 4G-ra esett a választás. A full HD felbontásban (1080p) minden játékkal elbánik, nem kell szaggatástól, lassulástól tartanunk, miközben fogyasztása nagyon alacsony. Ennek ellenére egy túlméretezett, minősített, csendes tápegység is került a gépbe, így bővítésnél a tápegységet nem kell leváltanunk.

A HardcorePC-k vajon jól kezelik a 4k felbontást? 4K Ready!

Egy 4k-s monitornak is megvan ám az ára, a darabonként összeügyeskedett komponenseknek meg ugye aztán végképp. Hiszen ahhoz, hogy a 4k-t valóban maradéktalanul ki tudjuk élvezni, ahhoz bizony bivaly erős vas kell. Mindezeket pedig vajmi kevés ponton tudjuk már eleve egybe gyúrva beszerezni, külön-külön pedig mint mondottam: fájdalmasan drága.

A HardcorePC-k pontosan azért (is) annyira hibátlan választások e célra, merthogy a kínálatunkban fellelhető magasabb kategóriájú PC-k (kiváltképpen az GT-R és az XT szériába sorolandó modellek) pontosan ezért vannak!

Pályázati támogatás

A támogatás során maximum 150 ezer forint piaci értékű támogatást tudunk biztosítani a PC számítógépekre pályázók között!

Célunk, hogy új -garanciális nagy mennyiségű nagyértékű számítógép konfigurációkhoz juttassuk pályázóinkat! Amennyiben támogatási forrással rendelkezik, vagy felfrissítené vállalatát, esetleg családtagjainak szeretne számítógépet beszerezni úgy jelentős támogatás biztosításával támogatjuk PC számítógép vásárlását!

Mi a célja az Eszközök támogatásának?

• Csökkenteni eszköz kiadásokon

• Hatékonyabb munkavégzés elérése

• Legújabb technikai megoldások alkalmazása

• Forrás teremtés

Kell ennél több?

Önnek nem egy régi hanem egy új garanciális készülékre van szüksége! Nem kell mást tennie mint pályázni!

Támogatottak köre: alapítvány, egyesület, intézmény, önkormányzat, vállalkozás, cég vagy akár magánszemély. (bárki)

Támogatható Eszközök:

Minden esetben csak Asztali számítógépek WINDOWS 10 támogatással!

Irodai számítógép konfiguráció
Játékos “Gémer” számítógép konfiguráció
Tervező számítógép konfiguráció
Stúdió számítógép konfiguráció

SZOLGÁLTATÁSAINK CSAK PÁLYÁZAT ÚTJÁN ÉRHETŐK EL!

Jelentkezni lehet: induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

 

PC Számítógép vásárlás támogatása pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!