Regionális támogatások - GreenLight pályázatok 2016-2020

Miért vannak korlátozva régiókra a pályázatok?

Regionális pályázatok

Az Európai Unióban hivatalosan helyi, regionális, országos vagy uniós szinten tevékenykedő civil szervezetek, vállalkozások illetve magánszemélyek nyújthatnak be pályázatot eszköz támogatásra és digitális megjelenés támogatás pályázatra.

Pályázati felhívás Magyarország összes területén benyújtható.

Régiós felosztás

Magyarország 7 régiójának elnevezése és megyei kiterjedése a következő:

  • Közép-Magyarországi régió: Budapest és Pest megye,
  • Közép-Dunántúli régió: Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye,
  • Nyugat-Dunántúli régió: Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megye,
  • Dél-Dunántúli régió: Baranya, Somogy és Tolna megye,
  • Észak-Magyarországi régió: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye,
  • Észak-Alföldi régió: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  • Dél-Alföldi régió: Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megye.

Pályázati szempontból nem elhanyagolható szempont, hogy a pályázat megvalósulásának helyszíne melyik településen, megyében, régióban található. Magyarország megyéi mindenki számára ismertek, azonban hazánk régiós felosztása kevésbé ismert.

Régiók besorolása:

  • Kevésbé fejlett/Konvergencia régiók – ahol az egy főre jutó GDP összege kevesebb, mint az európai unió GDP átlagának a 75%-a
  • Átmeneti régiók – ahol az egy főre jutó GDP összege az európai unió GDP átlagának a 75-90%-a
  • Fejlettebb régiók – ahol az egy főre jutó GDP összege több, mint az európai unió GDP átlagának 90%-a

Magyarország 7 régiójából 6 konvergencia vagyis kevésbé fejlett régiónak számít, míg egy régió – Közép-Magyarország – fejlett régióba sorolható. A konvergencia régiók az Európai Unió regionális politikájának 1. fő célkitűzése alá tartoznak, azaz a legelmaradottabb régiók támogatása és fejlesztése. A célkitűzés elérése érdekében a fejletlen régiókban az európai uniós támogatások intenzitása magasabb, mint a fejlett régiókban, azonban kevésbé fejlett régiók között is megkülönböztetést tesznek.

A Greenlight pályázatok függetlenek az Európai Uniós támogatásoktól. A támogatásokat saját forrásból finanszírozzuk. A pályázataink eddig felhasznált piaci értéke közel 100 millió forint.

Aktív pályázataink

A Greenlight pályázatok az összes régióra vonatkoznak. Összeszedtük mi az amire lehet még pályázni azoknak is akik esetlegesen sem Uniós sem Állami forrásra nem jogosultak. Nem kizáró ok ha már részt vett más pályázatban.

Laptop pályázat

Laptop pályázatunk során üzleti és nagyteljesítményű Laptopokra lehet benyújtani a pályázati kérelmet!

A kérelem elbírálása a záródátumot követően lehetséges! Maximálisan 99db pályázatot fogunk támogatni ezt semmiképpen sem fogjuk most átlépni.

MEGTEKINTEM

Vállalkozás támogatás

Az elmúlt 20 évben olyan mértékű fejlődés volt az informatikai téren és a telekommunikációban hogy ez  egy teljesen új irányba vitte el a piacot. A források teremtésének ezért nagy jelentősége van, hiszen a legtöbb vállalkozás, cég még mindig a hagyományos üzleti megoldásokat használja.

A magyar vállalkozások nagy része pontosan tisztában van azzal hogy milyen fontosak a folyamatos fejlesztések, amik által lépést tudnak tartani a konkurenciával. Minden vállalkozás szeretne a legmodernebb gépekkel, eszközökkel dolgozni, hogy csökkentse a költségeit és növelje a profitot. Azonban az ehhez szükséges fejlesztésekre sajnos nem mindig lehet finanszírozást találni, vagy ha igen akkor is olyan feltételekkel, amiknek vagy nem tudnak megfelelni, vagy nem akarják vállalni.

MEGTEKINTEM

Honlap támogatás

Nagyjából belőttünk egy forrás igényt amit a piacon elkérnek egy honlapfejlesztésre. Mivel nagy a szórás és a konstrukciók összetétele így mi csak a saját megoldásunkat fogjuk bemutatni. A honlapok fejlesztésének piaci értéke 150 ezer forint.

Nyugodtan ránk bízhatja weblapjait, 10+ év óta hűségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

MEGTEKINTEM

Pályázatok nyugdíjasoknak

Nincs is annál jobb amikor valaki a nyugdíjas éveit is aktívan szeretné eltölteni. Élethosszig való tanulás a nyugdíjasokat sem kerüli el, hiába a többszörös generáció különbség.

Eszköz pályázatunk a Digitális megjelenés népszerűsítése szellemében az idősebb korosztály sem kivétel.

MEGTEKINTEM

Pályázatok Egyesületeknek, és Alapítványoknak

Vissza nem térítendő támogatást elsősorban. Olyan megoldásokat valósítunk meg ami a legtöbb civil szervezet számára nagyon nagy anyagi kiadást jelentene vagy csak egyszerűen szeretnék egyetlen egy külsős cég kezében biztosítani az online és IT rendszereiket.

KIEMELTEN ELŐNYT JELENTENEK A KÖZHASZNÚ FOKOZATTAL RENDELKEZŐ SZERVEZETEK

MEGTEKINTEM

Ingyen Tablet pályázat

Hazai forrásból, több millió forint piaci értékben több tabletet és egyéb szolgáltatásokat is kaphatnak a Magyarországon élők vagy magyar állampolgárok vagy szomszédos országban magyar nyelvterületen élők, akiknek emellett digitális kompetenciát vagy digitális megjelenést és jelenlétet preferálják az életvitelükben.

Pályázatunkban meghirdetett eszközökhöz, felajánlásból jutunk hozzá! Célunk, hogy új -garanciális eszközöket tudjunk szétosztani a pályázóink között. Igyekszünk mindig a legújabb Tableteket beszerezni. Mi nem szeretnénk használt vagy régi elfekvő készletből vissza maradt eszközöket a pályázókra aggatni. Számunkra fontos a minőség minden téren.

MEGTEKINTEM

Pályázataink az összes régióban elérhetők! Kérem, időben jelentkezzen pályázatainkra, mert a pályázati záródátum közel van! Amennyiben kérdése van keressen bennünket az alább feltüntet elérhetőségeinken!

A PÁLYÁZATI ADATLAP 5 PERC ALATT BEKÜLDHETŐ! MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!