Számítógép pályázat - GreenLight pályázatok 2018-2024

számítógép pályázat

PC számítógép konfigurációk vásárlásának támogatása

PC Számítógépek beszerzésének támogatása

Nagy mennyiségű PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A TEES Nonprofit Kft hozzájárul bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához 30 ezer és 300 ezer forint értékben hozzájárul. 

Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

AZ ESZKÖZÖK ODAÍTÉLÉSE A PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓBAN LEÍRTAK SZERINT

Az eszközöket összeszerelve és tesztelve szállítjuk ki, melyre 1 év garanciát vállalunk! Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult készülékét. 

Az aktuális PC konfigurációkra bárki pályázhat. Az eszközök a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak, a kedvezményezettek kihirdetésekor lesz megküldve a Vásárlási kedvezmény, melynek felhasználása után postán vagy futárral juttatjuk el a nyertes pályázónak az eszközöket.

Mivel a konfigurációk negyedéves ciklusokban vannak összeállítva és frissítve, az alkatrészek ára minimálisan mozoghat.

Számítógépek hardverek

Számítógépeink minőségi alkatrászből vannak felépítve. Arra törekedtünk a konfigurációk összeállításánál, hogy a legszélesebb felhasználó tábort meg tudjuk vele célozni. Figyelembe vettük egy átlag magyar keresettel rendelkező család életszínvonalát.

A konfigurációk hardverei a legújabb DDR4-es memóriákkal vannak szerelve. Teljesítményben az átlag otthoni felhasználástól az irodai és a komolyabb munkáig lefedjük a keresletet.

Megtalálható az Intel és AMD 2, 4, és 8 magos processzorral szerelt konfigurációk. A Számítógép házak kellően nagyok és szellősek az erős hardver hűtése miatt, továbbá esztétikailag is szépek.

A számítógépek Windows 10 operációs rendszert támogatják. Az operációs rendszer ESD licenszt és Matricát tartalmaz. Lehetőség van Linux operációs rendszert is kérni.

A gépek összeszerelését precízen, minőségi alkatrészekkel végezzük, melyet 24 órás tesztelés alá vetünk. Miután nem találtunk hibát, összedobozoljuk és az MPL futárszolgálattal küldjük ki a pályázóknak a választott konfigurációt!

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Ez év December 20.-ig mostantól benyújtott Számítógép vásárlás támogatásánál az összes pályázatot támogatjuk a pályázatban kiírt feltételek szerint! Nagyfokú támogatás során, összeszereljük, telepítjük és teszteljük a számítógépeket mielőtt a kedvezményezett kézhez kapja a konfigurációt!

Itt jelentkezhet a PC támogatásra:

PC Számítógép vásárlás támogatása pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!