Támogatás 2019 - GreenLight pályázatok 2018-2024

Greenlight pályázati támogatás

Milyen Vissza nem térítendő támogatásokra lehet számítani 2019-ben?

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Korábban írtunk róla, hogy a Greenlight pályázatok keretében van lehetőség igénybe venni maximum 900 ezer forint piaci értékű támogatást azoknak a magánszemélyeknek vagy már induló vállalkozásoknak akik vagy tervezik vagy már részteveszenek valamelyik GINOP pályázati felhívásban.

A projekt területi megvalósulása:

Közép-Dunántúl; Nyugat-Dunántúl; Dél-Dunántúl; Észak-Magyarország; Észak-Alföld; Dél-Alföld

Foglalkoztatás ösztönzése

A vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak Mikro vállalkozásai, valamint társadalmi célú Mikro-, Kis-és Középvállalkozások versenyképességének növelése digitális kompetencia és digitális megjelenés támogatásával

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása

A Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket jelen Felhívás keretében közel 1 millió Ft piaci értékű vissza nem térítendő támogatásban valamint eszköz támogatás során Ingyen Tablet eszközök és Pc Számítógép beszerzésének támogatása során kedvezményben részesíti a pályázókat rendelkezésre álló forrás erejéig.

A Greenlight pályázatok keretében lehetőség nyílik professzionális mobilbarát honlap és webáruház indításra, online marketing hírlevél és PR cikk megjelenésre is. Minden pályázó azonnali támogatást kap a kontingens erejéig!

Pályázat a digitálisan innovatív gondolkodású személyek és szervezetek díjazására

Magánszemélyek, nonprofit és forprofit szervezetek pályázhatnak olyan kész megoldásokkal, termékekkel, szolgáltatásokkal, amelyek nem megszokott választ adnak egy-egy kihívásra, problémára, hozzáadott értékük van, és általuk, a mobil technológia segítségével könnyebbé és jobbá tehető a világ és a jövő.
Kategóriák: Digitális Gyerekek, Digitális Család, illetve Digitális Non-profit Szervezetek. A pályázati folyamat során a pályázati záródátumot követően születik döntés, hogy milyen támogatásban részesülnek a kedvezményezettek.

Részletek: A Greenlight pályázati kiírásban

A támogatások kiírója a TEES Nonprofit Kft melyet a Digitális megjelenés népszerűsítésére fordít!

A támogatásokra a pályázat benyújtható 2019 Január elsejétől 2020-ig

A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött! A pályázatfeldolgozási díj 5000 Forint AAM.
Maximum: 99db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 5. munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!