Pályázatok - GreenLight pályázatok 2018-2024

pályázatok

Idén is rengeteg pályázat lesz kiírva amire lehet jelentkezni.

A 2020-as programozási időszakban a Széchenyi 2020 program keretében megjelenő uniós pályázatok számos területen kínálnak fejlesztési lehetőséget a hazai kis-, és középvállalkozásoknak, civil szervezeteknek, valamint egyéb intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Továbbá megtalálhatók a hazai érdekeltség között több pályázat kiíró, Alapítványok és Nonprofit szervezetek akiknek a pályázatai jelentős támogatást tud biztosítani az EU és az Állami pályázatok mellett.

Eszközbeszerezés Pályázatok

Idén is jelentős mennyiségben lehet igényelni Digitális megjelenés népszerűsítő pályázatban Tablet készülékeket és PC számítógépek vásárlásához támogatást.

Az eszközpályázatok keretében a nyertes pályázóknak Ingyen Tablet készülékeket biztosítunk és Nagy mennyiségben PC számítógép konfigurációkat állítunk össze és szállítjuk le. Ezekkel a készülékekkel tudjuk biztosítani azon területeken a Digitális megjelenést, ahol nagyon kevés a keret vagy egyáltalán nem tudnak eszközökre fejlesztési forrást biztosítani. Megtekintem

Számítógépeink minőségi alkatrészből vannak felépítve. Arra törekedtünk a konfigurációk összeállításánál, hogy a legszélesebb felhasználó tábort meg tudjuk vele célozni. Figyelembe vettük egy átlag magyar keresettel rendelkező család életszínvonalát hogy magánszemélyek is részt tudjanak venni pályázatunkban.

Kombinált hitel pályázatok

Hitel és 0%-os hitel pályázatoknál az MFB pontokon lehet érdeklődni.

Lesz lehetőség újra növekedési hitelt igénybe venni a pályázatokon több 10 millió forint értékben a KKV-nak. Fontos szempont hogy már egy lezárt üzleti évvel rendelkezzenek.

Keretösszeg és az igényelhető támogatás mértéke minimum 1 millió – maximum 50 millió Forint.,

Az MFB Zrt. által, Európai Uniós forrásból meghirdetett Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Olyan KKV-kat céloz meg a program, amelyek egyáltalán nem, vagy nem megfelelő mértékében jutnak külső finanszírozáshoz. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget.

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők. MFB pontok

Honlap pályázat

Talán az egyik legnépszerűbb pályázati lehetőség a pályázati honlapokra való jelentkezés. Kiemelten fontos mind üzleti, mind bevétel szerzés szempontjából. Főképp induló vállalkozások, vagy honlapjaikat megújítani szándékozó (modernizáció) Egyesületek, Alapítványok, Intézmények is nagy számban jelentkeznek.

Mivel már Közel 7 millió állampolgár függ az internettől vagy tölti az idejét valamelyik közösségi oldalon (95%-ban Facebook) így az emberek elérése, figyelem felkeltése már szinte kizárólagosan online térben irányítható a forgalom.

A Digitális megjelenés támogatása során 100% Vissza nem térítendő támogatást biztosítunk minden honlap pályázatra jelentkezőnek. …beleértve a magánszemélyeket is!

A honlapok egyenként 150 ezer forint piaci értékkel bírnak, ami azt jelenti ha a támogatás nélkül rendelnék meg a szolgáltatást minimum 150 ezer forint munkadíjjal és domain hoszting díjjal kellene számolni.

A szolgáltatást kizárólagosan csak a Greenlight pályázati támogatás keretében lehet igénybe venni! Megtekintem

KKV-k fejlesztése

Idén is KKV szektoré lesz a főszerep.

Magyar Állam a jelenlegi kormány segítségével rengeteg induló vállalkozás támogatását fogja segíteni. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása és a Munkanélküliek vállalkozóvá válásának támogatása során több millió forint értékben lesz lehetőség Vissza nem térítendő pénzbeli támogatást igénybe venni.

Ezen pályázati források lehívása mellett lesz lehetőség kombinálni a Greenlight pályázatokat.

Fejlesszen honlapot vagy Vásároljon Pc számítógépeket Windows 10 támogatással a Greenlight pályázat keretében, így jelentősen több költséget tud megspórolni az Állami és Uniós deMinis pénzbeli támogatásokkal.

Teljes korszerűsítés során lesz lehetőség az informatikai rendszerek fejlesztésére, energetikai beruházásokra, telephely fejlesztésekre, gyakornoki program szélesítésére, gyártósori bővítésre. Megtekintem

Az Export és szállítmányozási cégekre külön szabályozás lesz érvényben.

Induló vállalkozások

Itt a két fő célterületet szeretnék bevonni a vállalkozásszférába.

Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása

Mint korábban írtuk a munkanélkülieket a kiknek további két lehetősége lesz támogatást igénybe venni:

  • a helyi illetékes járási hivatalban igényelhető 6 havi bértámogatás
  • vagy a régiós térségekben a GINOP-5.1.10-18-ban egy tanfolyam elvégzését követően 3 és 4 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe az első 12 hónap támogatására

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

A Magyar Államkincstár nyújt egyszerűsített költség-elszámolási mód alkalmazásával támogatást azon 18-30 év közötti fiatalok vállalkozásindítási tevékenységéhez, akik a GINOP-5.2.7-18 felhívás keretében a vállalkozásindítással, vállalkozás-fejlesztéssel kapcsolatban felkészítésben részesülnek és jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek.

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 26,65 milliárd Ft.

A kiemelt projekt kedvezményezettje által az egyes újonnan megalapított vállalkozások részére továbbadott támogatás összege 4 573 800 Ft lehet.
Régiós központok itt találhatók!

Pályázatok magánszemélyeknek 2019

Greenlight pályázatok

Magyarországon van egy olyan pályázat ahol magánszemélyek is jelentős De Minis támogatást tudnak igénybe venni.

Eddig 60 millió forint piaci értékben több mint 400 kedvezményezett.

A támogatásokra szánt forrás maximum 150 ezer forint / pályázat. Van arra is lehetőség hogy egy pályázó hozzáférhet a maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatáshoz is.

A támogatásokat a TEES Nonprofit Kft szervezi. A támogatások igénybevétele a pályázati feltételek és útmutatóban leírtak szerint vehetők igénybe.

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így minden záródátumot követően beérkezett pályázat automatikusan elutasításra kerül.

Záródátumok:

Március 31
Június 30
Szeptember 30
December 31

Egyértelműen az egyik legsikeresebb hazai program Magyarországon.
A támogatások 100% Vissza nem térítendők! Megtekintem

Nonprofit pályázatok

Elsősorban említeném itt az idei FSZK pályázatokat és a NEA pályázatokat amelyek már most nyitva állnak. Több információ a Nonprofit pályázatokról.

Az FSZK kizárólagosan Fogyatékos személyekhez kapcsolódó pályázatokat ír ki, mint a MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ SZEMÉLYEK MUNKAERŐ-PIACI INTEGRÁCIÓJÁT ELŐSEGÍTŐ PROGRAMOK TÁMOGATÁSA és a FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK SZÁMÁRA BENTLAKÁSOS VAGY LAKÓOTTHONI ELLÁTÁST NYÚJTÓ NEM ÁLLAMI, NEM EGYHÁZI SZERVEZETEK EGYSZERI KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁSA

A Nonprofitoknak másik fontos területe a NEA működés alapú pályázatai.
Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.

Ezek mellett érhető el a Greenlight Nonprofit pályázatai is, melyben minden közhasznú szervezetet támogatnak az online Digitális megjelenés pályázataiban. Az összes elnyerhető maximum támogatás 500 ezer forint piaci értékkel bír.

Vodafone Digitális Díj

A Vodafone Magyarország Alapítvány a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével első alkalommal hirdeti meg Vodafone Digitális Díj című pályázatát.

15 millió forintos egyszeri pénzbeli támogatást 3 kategóriában hirdetik meg:

  • Digitális Gyerekek,
  • Digitális Család és 
  • Digitális Társadalmi Szervezetek.

A Vodafone Digitális Díjjal célunk, hogy mindennapi kihívásokkal küzdő társadalmi rétegeket (gyerekeket, családokat, nonprofit szervezeteket) kapcsoljunk össze olyan tehetséges innovátorokkal, akik digitális megoldásaikkal megkönnyítik azok életét, munkáját.

A Vodafone Alapítvány tevékenységének a fókuszában a családok, a gyerekek, és a nonprofit szervezetek támogatása és felzárkóztatása áll. Technológiai vállalatként a Vodafone felismerte, hogy a digitalizáció segítségével minden területen hatványozott fejlődést lehet elérni, ezért a Vodafone Digitális Díjjal olyan digitális megoldásokat keresünk, melyek a családok, a gyerekek vagy a nonprofit szervezetek mindennapi kihívásaira jelentenek választ.

Közhasznú fokozatú Nonprofit szervezetek támogatása

A TEES Nonprofit Kft külön figyelmet szentel a közhasznú fokozattal rendelkező civil szervezeteknek. Ingyen biztosítja a Napi pályázat portálon a megjelenést, egyedi fejlesztésű honlapokat működtet együttműködés keretében és segíti a szervezeteket az Adományozói programba való részvételre.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!