Vállalkozás támogatás - GreenLight pályázatok 2016-2020

Vállalkozni jó, mondják sokan. Azonban sokaknak nem egyértelmű hogy ez milyen pénzügyi és munkabefektetéssel jár.

Vállalkozás támogatás

Pályázatainkat úgy alkottuk meg hogy mind magánszemélyek és persze vállalkozások is indulni tudjanak rajta. Elsősorban most a vállalkozásokra térnék ki.

Az elmúlt 20 évben olyan mértékű fejlődés volt az informatikai téren és a telekommunikációban hogy ez  egy teljesen új irányba vitte el a piacot. A források teremtésének ezért nagy jelentősége van, hiszen a legtöbb vállalkozás, cég még mindig a hagyományos üzleti megoldásokat használja.

A régi mesterségek elkoptak, szakembert úgy kell vadászni idehaza, mindez a Globalizmusnak is az “áldásos” hatása. A kegyetlen piac és kínálat törvényének köszönhetően is azok akik már rendelkeznek online jelenléttel és fizikai termékeket árulnak mondjuk egy árösszehasonlító oldalon rá kell jönniük, hogy nagyon minimális haszonért kell rengeteget dolgozni és hirdetésekért fizetni.

Az árkalózok tevékenységének következtében a legkedvezőbb helyzet fogyasztó számára alakult ki. Igen ám de a végtelenségig sem lehet költeni egy fogyasztónak.

Ez alatt azt értem, hogy bár növekedik az online kereskedelem, de a vásárlóknak is valahonnan meg kell teremteni a “költéshez” szükséges pénzfedezetet.

Nem beszélve a kis haszonnal rendelkező vállalkozásokról akik kielégítik ezeket a piaci igényeket!

A több száz milliós árbevételű cégeknél sem mindenkinek könnyű a sora. Alvállalkozók vagy kivitelezőknél is millió összegek csak átcsúsznak a cégen keresztül, de nem egyszerű kigazdálkodni a bér és járulékok költségeit illetve egyéb bérleti vagy előfizetési költségeket!

Vállalkozások

A Greenlight pályázatok kiírásánál figyelembe vesszük a még csak most induló vállalkozások és már működő vállalkozások online elképzeléseit is.

A finanszírozás és támogatások megítélésénél törekszünk az egyszerű és gyors projekt végrehajtásra. Igyekeztünk olyan megoldásokat létrehozni ami önmagában fenntartható, a piaci viszonyokat tekintve pedig jóval kedvezőbb árfekvést biztosítunk a kedvezményezettek számára.

A magyar vállalkozások nagy része pontosan tisztában van azzal hogy milyen fontosak a folyamatos fejlesztések, amik által lépést tudnak tartani a konkurenciával. Minden vállalkozás szeretne a legmodernebb gépekkel, eszközökkel dolgozni, hogy csökkentse a költségeit és növelje a profitot. Azonban az ehhez szükséges fejlesztésekre sajnos nem mindig lehet finanszírozást találni, vagy ha igen akkor is olyan feltételekkel, amiknek vagy nem tudnak megfelelni, vagy nem akarják vállalni.

A Greenlight pályázatok 2016-2020-as pályázati rendszer a végéhez közeledik, és nagyon sok olyan vállalkozás működik, amiknek a pályázatok a tevékenységük miatt (vagy mert nincs 2 lezárt üzleti évük) nem elérhetőek.

A fejlesztések elmulasztása pedig komoly problémákat okozhat a vállalkozóknak, és rosszabb esetben a cég teljes megszűnéséhez is vezethetnek, de jobb esetben is jelentős piaci hátrányt okozhatnak.

Támogatása

A fejlesztési támogatásokat elsősorban a digitális megjelenéssel összhangban biztosítjuk! Minden támogatás Vissza nem térítendő támogatás, tehát  biztosított kedvezményt semmilyen körülmények között sem fogjuk a jövőben visszavenni!

Ezek a támogatások jelentős része Gépcsere, Pc számítógépek vásárlásának támogatása, Ingyen Tablet készülékek beszerzésére irányulnak. Bár így is jelentős forrást fordítunk ezeknek a projekteknek a megvalósítására, természetesen eltörpül egy Európai uniós beruházástól.

Míg egy Európai uniós pályázatban is több százezer forint megy ezen készülékek beszerzésére így felvetődik a kérdés, hogy minden esetben pénzbeli finanszírozásra van-e szükség?

PC számítógépek beszerzése

Az eszközpályázatok keretében a nyertes pályázóknak nagy mennyiségben PC számítógép konfigurációkat állítunk össze és szállítjuk le. Ezekkel a készülékekkel tudjuk biztosítani azon területeken a Digitális megjelenést, ahol nagyon kevés a keret vagy egyáltalán nem tudnak eszközökre fejlesztési forrást biztosítani. Megtekintem

Számítógépeink minőségi alkatrészből vannak felépítve. Arra törekedtünk a konfigurációk összeállításánál, hogy a legszélesebb felhasználó tábort meg tudjuk vele célozni.

 

A konfigurációk hardverei a legújabb DDR4-es memóriákkal vannak szerelve. Teljesítményben az átlag otthoni felhasználástól az irodai és a komolyabb munkáig lefedjük a keresletet.

Megtalálható az Intel és AMD 2, 4, és 8 magos processzorral szerelt konfigurációk. A Számítógép házak kellően nagyok és szellősek az erős hardver hűtése miatt, továbbá esztétikailag is szépek.

A számítógépek Windows 10 operációs rendszert támogatják. Az operációs rendszer ESD licenszt és Matricát tartalmaz. Lehetőség van Linux operációs rendszert is kérni.

A gépek összeszerelését precízen, minőségi alkatrészekkel végezzük, melyet 24 órás tesztelés alá vetünk. Miután nem találtunk hibát, összedobozoljuk és az MPL futárszolgálattal küldjük ki a pályázóknak a választott konfigurációt!

Ingyen Tablet készülékek

Hazai forrásból, több millió forint piaci értékben több tabletet és egyéb szolgáltatásokat is kaphatnak a Magyarországon induló vagy már működő vállalkozások!

Tablet készülékeinknél a főbb szempont a hordozhatóság, gyors számítási kapacitás és a megfelelő termék támogatás. Ezért esett a választás az Amazon Fire Tablet készülékekre.

Laptop helyett inkább a Tablet

Ha hordozhatóságról beszélünk és nyers média tartalmak gyártásáról mint képek és videók készítése akkor a Laptop készülékek helyett pedig a még könnyebb és hordozhatóbb Tableteket ajánljuk pályázat keretében. Ezek a készülékek praktikusabbak a Laptopnál, hiszen jelentős belső tárhely mellett inkább a használhatóság helyezzük előtérbe.

Az első és legfontosabb előnyük a tartalom fogyasztás.

A kisebb, Amazon Fire 7 tablet valamelyest feljavított, héthüvelykes IPS kijelzőt kap, igaz még mindig szerény, 1024×600 pixeles, 171 PPI-s felbontással, továbbá 1 gigabájt RAM-ot, egy négymagos, 1,3 gigahertzes processzort és microSD-vel bővíthető, 8 vagy 16 gigabyte belső tárhelyet.

A készülékek jelentős szerepet tölthetnek be egy vállalkozás életében, akár az ügyvezető vagy az alkalmazottaknak dokumentációk, prezentációk bemutatása ügyfeleknek, vagy online kampányok nyomon követése, de akár munkatársakkal való kapcsolattartásra is alkalmasa (Skype Facebook messenger, Viber).

Amazon Fire 7 (2017) ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés időpontja: 2017 május
Operációs rendszer: Lollipop (Android OS v5,x)
Min. konfiguráció: Mediatek MT8127, Quad-core 1,3 GHz Cortex-A7, Mali-450MP4
Súly g: 295
Méret mm: 192*115*10
Kijelző pixel: WsVGA 7″ (600*1024) IPS
Kamera felbontása: 2,x Mpixel
Video: 720p HD
Bluetooth: v4,x
Wi-Fi (alap) g/b: v4 – b/g/n
Akkumlátor: Li-Ion 8 órás folyamatos használat

Ingyen Honlap támogatás

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

Ha nincs honlapod ingyen készítjük el, ha van honlapod csak régi vagy váltanál akkor átvesszük a tartalmad teljesen ingyen! Új design, Új motor és Új mechanizmus!

Mi a piacon egyedülállóak vagyunk, mivel spórolunk a digitális megjelenésre szánt költségeiden méghozzá jelentősen, továbbá az idődet is megspórolod mert elkészítjük első vagy többedik honlapodat és a kezdő tartalmat is feltöltjük. Sem a design miatt nem kell szégyenkezned a konkurenciád előtt, sem a honlap felépítése vagy korszerűtlensége miatt nem kerülsz hátrányba a Google szemében.

Szeretnénk átadni a lehető legtöbb pályázónak a lehető legmodernebb megoldással rendelkező online megjelenésre a alkalmasabb CMS rendszert. Ezt népszerűsítjük és ehhez biztosítunk minden tudást amire csak szükség lehet egy vállalkozónak, Bloggernek, Újságírónak, vagy bárkinek aki bele akar szólni a dolgokba vagy csak embereket szeretne elérni vagy archív anyagait megosztani.

Online siker

Kezd el most és te is érj el sikereket. Egy cég életében mindig fontos a minél szélesebb ügyféltáborral való kommunikáció. Ez egy kötelező elem, ezt kihagyni nem lehet. Felejtsd el hogy van egy Facebook csoportod vagy Facebook oldalad. Sajnos az manapság semmire nem jó, ha csak nem kötöd össze egy igazi honlappal. A honlapon mérheted a látogatókat, az eltöltött időt, a látogatók minőségét, adatbázist építhetsz ami csak a tied, nem a Facebooké például.

Bármit megtehetsz egy honlappal, költöztetheted, tartalmaidról biztonsági mentést készíthetsz, megszólíthatod a piacod és rengeteg pénzt is kereshetsz úgy hogy teljesen le lehet automatizálni a folyamatokat. Így csak a munkádra koncentrálhatsz no és persze a bevételt is számolgathatod. Persze ez mind munka, de az összes online eszközt biztosítjuk számodra ami egy sikeres honlaphoz szükséges most 2019-ben.

Cloud hoszting

Manapság egyre nagyobb divat felhőben tárolni. Nincs ez másképp egy honlappal és az azokhoz tartozó szolgáltatásokhoz.

A Virtuális Szerver a fizikai szerver egy része, amit az ügyfelek kibérelhetnek. Ez a szolgáltatás tölti ki a helyet a hagyományos Webtárhely és a Szerverbérlés között. Egy szerver funkcióit kínálja (Cpanel, saját erőforrás, teljes kontroll) azoknak az ügyfeleknek, akiknek többre van szükségük, mint egy webtárhely, de ugyanakkor nincs szükségük egy független szerverre.

A Virtuális Szerverek teljes értékűen használható, konfigurált szerverek, operációs rendszerrel és a korábban kiválasztott összetevőkkel előtelepítve. Az ügyfélnek teljes körű hozzáférése van a virtuális szerverhez, amely lehetővé teszi az egyedi alkalmazások és konfigurációk használatát. Ezek a tulajdonságok az önálló gépek szintjére emelik a Virtuális Szervereket.

A virtuális szervereken Cpanelet biztosítunk hogy teljes felügyeletet, kontrollt gyakoroljanak az ügyfelek a weboldalaik, levelezéseik és fájljaik felett.

Cpanel

A Cpanel alatt lehetőséged van saját emailjeidet konfigurálni, SSL certifikációt készíteni, Korlátlan Domaint és aldomaint regisztráltatni és tárolni.

Miért is jó a cPanel? Azért mert a felhasználó rengeteg beállítást eszközölhet a webtárhelyén anélkül, hogy a szolgáltatót kellene nyúznia kéréseivel.

Mit kapsz tőlünk?

Karbantartást és frissítést

Rendszeresen karbantartjuk és frissítjük a weboldalad összes részét, bővítményeket, grafikát stb…

Hibajavítást

Valami elromlott a frissítések miatt? Külön költség nélkül megjavítjuk.

Megfelelő méretű tárhelyet

Többé nem kell aggódnod, hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Annyi tárhely áll rendelkezésre, amennyire az oldaladnak szüksége van!  És mindez a legújabb, leggyorsabb SSD háttértárolókon. Sebességgel sem lesz gondod!

Biztonságot

Többféle biztonsági megoldást kínálunk: 24 órás felügyelet, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.

Hírlevélküldési lehetőséget

Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a speciális hírlevélküldő szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. A leveleid nem landolnak többé SPAM mappába. 

Újdonság: egy saját szervert kapsz

Többé nem kell osztozkodnod senkivel! Saját Cpanel saját erőforrás, teljes kontroll a honlapjaink és a tárhely felett!

Optimalizálást

A weboldalad mindig a lehető leghatékonyabban fog üzemelni. Felturbózzuk a sebességet. Az sem kizárt, hogy a betöltési sebesség 1-2 másodperc alatt lesz.

Limitmentességet

Mi annak örülünk, ha jól megy a weboldalad. Sosem fogunk azért korlátozni, mert nagy az oldalad látogatottsága.

Segítségnyújtás

Mindig lesz ki segítsen, ha bármilyen kérdésed van a weboldaladdal, vagy a kezelésével kapcsolatban. Nálunk mindenki érdemben tud segíteni. Mindenki kap egy dedikált fejlesztőt.

GDPR adatvédelem

A honlapok mindegyike GDPR tartalommal rendelkezik továbbá bele vannak integrálva azok az adatvédelmi mechanikák is amire szüksége van a honlapnak a jogi működés szempontjából.

Kik jelentkezhetnek?

Idén is KKV szektoré lesz a főszerep.

Magyar Állam a jelenlegi kormány segítségével rengeteg induló vállalkozás támogatását fogja segíteni. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása és a Munkanélküliek vállalkozóvá válásának támogatása során több millió forint értékben lesz lehetőség Vissza nem térítendő pénzbeli támogatást igénybe venni.

Ezen pályázati források lehívása mellett van lehetőség kombinálni a Greenlight pályázatokat.

Fejlesszen honlapot vagy Vásároljon Pc számítógépeket Windows 10 támogatással a Greenlight pályázat keretében, így jelentősen több költséget tud megspórolni az Állami és Uniós deMinis pénzbeli támogatásokkal.

Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Milyen vállalkozások indíthatók viszonylag kevés befektetéssel? Egyértelműen az internet alapú értékesítések, mint 1-2 termékes eladói landing oldalak vagy többtermékes webáruházak.

Hogyan álljunk neki és milyen támogatási lehetőségeink vannak?

Erről itt olvashatsz egy átfogóbb cikket.

 

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!