Vissza nem térítendő támogatás 2019 - GreenLight pályázatok 2018-2024

Idén is elérhető lesz egész évben vissza nem térítendő támogatásunk 2019-ben.

Támogatás háttere

A támogatások háttere a TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft digitális technológiák népszerűsítése céljából, a magyar társadalom digitalizációja.

Na ez röviden azt jelenti hogy bármilyen társadalmi és szociális szinten elhelyezkedő magánszemélyek, vállalkozás vagy intézmény vezetők, egyszerű munkások, nyugdíjasok vagy felelős döntéshozó emberek ötleteit online felhőben megvalósítani vagy ezek eléréséhez eszközöket biztosítani.

Még egyszerűbben fogalmazva minden ami az internethez kapcsolódik.
Például: honlapok, webáruházak, tablet készülékek, pc számítógépek, online hirdetések …stb.

Támogatások záródátuma

2019-ben a négy záródátumot terveztünk. Ezek sorban a következők:

2019. Március 31 ami a Q1 vagyis az első negyedéves pályázatunk záródátuma.
2019 Június 30 ami a Q2 vagyis a második negyedéves pályázatunk záródátuma.

Lesz még 2019 Szeptember végén Q3 és December végén Q4 záródátumok, de ezeket folyamatosan közölni fogjuk itt a honlapon.

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás elnyerése feltételekhez van kötve. Azok akik kedvezményt kapnak a teljes támogatás igénybevételét követően nincs vissza térítendő rész. A támogatásban biztosított kedvezmény 100%-a vissza nem térítendő.

Ingyen Tablet esetén ez annyit jelent, hogy a kiszállított tablet eszközöknél sem postai díjat sem utólagos fizetési kötelezettség nem terheli a kedvezményezettet.

Ingyen honlapnál a 150 ezer forint értékű honlapnál nincs munkadíj kiszámlázás, így azt a támogatott teljes egészében felhasználhatja projektmegvalósításra. A honlapok a legmodernebb rendszert használják, így megfelelően vehetik fel a versenyt akár a konkurenciákkal az új ügyfelek vagy csak egyszerűen egy újabb perspektíva nyílik meg a pályázóknak az online felületen.

Mivel a technológia gyorsan változik viszont hogy a munkánk kárt ne valljon és magunkból se csináljunk hülyét ezért a honlapoknál minimum 3 év kötelező fenntartást írunk elő.

Mikor vissza térítendő a támogatás?

Vissza nem térítendő támogatásunk a támogatói okirat aláírásakor vehető igénybe. A szerződés tartalmaz 2 pontot amit a védelmünkbe és a támogatás sikeréért hoztunk létre.

Az egyik a kölcsönös tisztelet és együttműködés feltételeit szabályozza.
A másik részről a projektben vállalt feltételek megvalósítása.

Ezen pontok súlyos megszegése a támogatási összeg kiszámlázását vonja maga után. Ez érthető is és ezzel az Európai Uniós és a Magyar Állam támogatások is rendelkeznek.

Mivel rugalmasak vagyunk és bárki ütközhet nehézségbe vagy hiba csúszott egy számításba ezért nyitottak vagyunk bármilyen szóba jöhető esetben kompromisszumra vagy egyes esetekben eltekinteni a támogatási szerződésben vállaltaktól. Ezek hangsúlyozom egyedi elbírálású esetek.

Támogatás vállalása

Mi vállaljuk hogy fokozni fogjuk a támogatási intenzitásunkat. Kutatjuk és keressük a legmegfelelőbb forrásokat, melyeket célba is juttatunk. Igyekszünk figyelembe venni a pályázó helyzetét ezért kedvezményes feldolgozási díjat vezettünk be.

A feldolgozási díjból befolyt összegeket visszaforgatjuk újabb pályázatokba és technológiát fejlesztünk és projektmunkákat kivitelezünk hogy egy élhetőbb környezetet és fenntarthatóbb életet tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.

Eddig több mint 400 kedvezményezettnek 60 millió forint piaci értékben nyújtottunk támogatást!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS

Cégünk a pályázatok írását sikerdíjas alapon vállalja, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítunk fel díjat. A sikerdíjat az elnyert támogatásra vetítjük, nem pedig a teljes projekt költségre. A sikerdíj a támogatásokban elszámolhatók.

Kérek ajánlatot

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

 KONTAKT

Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen weboldalon tárolja az adatokat.

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!