Vissza nem térítendő támogatások - GreenLight pályázatok 2016-2020

2019 legjobb és legszélesebb társadalmi szegmenst célzó Vissza nem térítendő pályázati támogatása

Vissza nem térítendő támogatások

Támogatási rendszerünkben lehetőséged van körülbelül 150 ezer forint vissza nem térítendő támogatást igényelni pályázat útján!

Ezek a támogatások egyszeri De minimis támogatások (csekély összegű támogatás) amely egy és ugyanazon vállalkozásnak és magánszemélyeknek meghatározott időszakon belül nyújtott, egy meghatározott összeget meg nem haladó támogatás amelynek a piaci értéke 150 ezer forint.

Generációk támogatása

Magánszemélyek esetében 18. betöltött életévüktől benyújtható a pályázat. Tehát igen idős és nyugdíjas emberek is jelentkezhetnek, hiszen a Technológia megoldások alkalmazása, Tablet és Pc számítógépek kezelése az idős korosztály számára is lehetőség és egy hatékony eszköz.

Tapasztalataink szerint a fiatal generáció (a generációs szakadék ellenére) szinte pont ugyanarra használja ezeket az eszközöket mint az idősebb generáció:

 • Kommunikáció (Viber, Skype, FB Messenger)
 • Közösségi média és szórakozás (Facebook, Youtube)
 • Játékok (Logikai, Kártya játékok, közösségi játékok)
 • Multimédiás termékek (Képek, Videók)
 • EBook – Elektronikus könyvek olvasása
 • Társkereső alkalmazások

Természetesen számtalan egyéb dologra is lehet használni, hiszen benyújtott pályázatok közt nagyon kreatív megoldások is szerepelnek, leginkább vállazásokhoz köthetően.

A jelenlegi generációk közti különbségeket leszámítva ugyanaz a szükség és többségnek ugyanazok a kihívások mivel mindannyian emberi lények vagyunk.

Tehát a technológiai megoldások nem bonyolult rendszerek, hanem nagyon is logikusan felépített eszközök amit kortól függetlenűl bárki által megtanulható eszközök.

Eszköz támogatások

 • Ingyen Tabletek
 • PC számítógépek
 • Laptopok

Eszköz támogatásaink során igyekeztünk kiválasztani azokat az igényeket amelyek leginkább lefedik minőségben a Magyar társadalom jelentős részét.

Tablet készülékeink az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb készülékek az Amazon kínálatában.

Egyéb támogatások

 • Ingyen honlap támogatások
 • Google ADS hirdetés támogatások
 • Egyszeri pénzbeli juttatás

Pályázati dokumentációk

Amennyiben támogatási kérelmét szeretné összeállítani, de akkor is, ha csak tájékozódik, a pályázat benyújtásának feltételeit tartalmazó felhívást és a pályázat kitöltésének segédleteit – pl. kitöltési útmutatót, pályázati feltételek – itt megismerheti. Fontos tudni, hogy a honlapon elérhető pályázati útmutató és feltételek menet közben is módosulhatnak, így a támogatási kérelem benyújtása előtt kérjük, ellenőrizze a honlapon található dokumentumok aktuális verzióit, és figyelje a közleményeket is!

Greenlight pályázat (2016-2020)

Az elmúlt 3 év felfuttatási időszaka, piacra való bevezetése jelentős munkába, erőfeszítésbe és anyagi ráfordítást igényelt. Elértük hogy azt hogy egyetlen támogatási kiírásunkat több tízezren olvassák, a számtalan beérkezett pályázatok közül a maximális keretet tudjuk biztosítani kedvezményezettjeinknek.

Az támogatások sokat segíthetnek különböző élethelyzetekben. Jó, ha tudunk a létezésükről és, hogy mi milyen módon igényelhető és ki jogosult rá. Így élni tudunk a lehetőséggel és vissza nem térítendő támogatást kaphatunk, ami hatalmas segítség lehet.

Ha megkapunk egy támogatást, akkor azzal is tisztában kell legyünk, hogy ezt milyen módon bukhatjuk el. Vannak olyan emberek, akik nem tudják a teljes feltételeket vagy a támogatás elején teljesítik azokat, vállalkoznak valamire, viszont valamit nem megfelelően csinálnak, ezért elveszítik azt és az addig megkapott pénzt is vissza kell fizetniük.

A Greenlight pályázatoknál 5 perc alatt benyújtható a kérelem a támogatásra. A pályázatunk során elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. Itt nem szempont az izgalmas, „felrázó” projekt, de aki jobban, összefogottabban, lényegre törőbben tudja megfogalmazni a céljait, nagyobb eséllyel indulhat.

A pályázatokat támogatási csomagokra osztottuk szét hogy nekünk is könnyebb legyen szűrni melyek a legnépszerűbb pályázataink, mekkora erőforrást fordítsunk a soron következő kiírásra …stb.

Támogatás célja

Vállalkozásoknál

Financial planning

A hazai gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, gazdasági teljesítményének erősítése, amelyet azonban hátráltat a KKV szektor hagyományos tőkehiánya, valamint az ebből adódó elavult eszköz- és infrastrukturális ellátottsága. A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. Jelen Felhívás célja, hogy vissza nem térítendő támogatás biztosítása révén segítse a szabad vállalkozási zónák fejlődését.

Magánszemélyeknél

A Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, idősebb generáció online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Szolgáltatások pályázat útján adhatók be. A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel.

Digitális jóléti társadalomban, a fiatal tehetséges embereknek megannyi kihívással kell szembenéznie. Kulcs kérdés hogy a megfelelő tudással kitudja-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket. Társaságunk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél magánszemélyeknek is szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása

Kedvezményezettek köre

Jelen Felhívás keretében támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában nincs lehetőség. Magánszemélyként és Vállalkozásként nyújtható be a támogatási kérelem.

Milyen eszközökre lehet az igényt benyújtani?

Laptop készülékek itt érhetők el!

Pc számítógépek vásárlásánál AMD vagy Intel konfigurációk a legújabb DDR4-es memóriákkal és SSD háttértárral szerelve. A támogatás során 3db pályázati konfigurációra adható be támogatás maximum 300 ezer forint értékű konfiguráció vásárolható. A támogatott rész Vissza nem térítendő.

Tablet készülékeket ingyen biztosítjuk a kontingens erejéig. A készleten lévő készülékeket mind kiosztjuk. A Tablet típusa nem egy gagyi kínai lassú vacak hanem Professzionális Amazon Fire Tablet 4 magos cpuval szerelt és IPS Led kijelzővel rendelkező készülék. A Tabletek Amazon Alexával vannak ellátva, így aki tud angolul az társaloghat egy igazi mesterséges Intelligenciával.

A Társadalom digitalizációjához jelentős mennyiségű eszközöket kell a piacra kibocsátanunk. További információ a Gépcsere 2019 cikkünkben olvashat.

NE MARADJ LE PÁLYÁZATAINKRÓL! 2020-BAN BEZÁRJUK KAPUINKAT!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!