Vissza nem térítendő - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati támogatás

Vissza nem térítendő támogatást biztosítunk a határidő végéig!

Mire és mekkora támogatásra kaphatjuk meg?

A támogatásokat eszközökre és szolgáltatásokra is igénybe lehet venni a pályázati feltételek és útmutató szerint.

A szolgáltatások 100% -ban vissza nem térítendők, tehát amit a projekt megvalósítás alatt elkészítünk azt teljesen ingyen biztosítjuk, semmiféle díja nincs neki.

Ebbe tartozik bele a PR cikkek megjelenés támogatása, hirdetési kampányok és a honlapok elkészítése is.

Vissza nem térítendő támogatásról

A pályázatokat úgy alkottuk meg hogy egy kívülálló is jól megértse miről is van szó. Pontosan tömören megfogalmaztuk a pályázati szemléletmódot, milyen kiírásokkal tudjuk támogatni a pályázókat és kiket miért támogatunk. A pályázati felületen csak a legfontosabb kérdésekre kell válaszolni, hogy kik vagyunk, ill. mi a célunk a vissza nem térítendő támogatással.

Nem szeretnénk senkinek sem kételyeket ébreszteni ezért a pályázati csomagokat 3 részre osztottuk szét.

  1. Az első pályázati csomag 5000 forint AAM vagyis Alanyi adómentes. 98% támogatási esély hatalmas a bő 5db, maximum 8db választható pályázatból. Ha figyelembe vesszük hogy 150 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatáshoz jutunk akkor bizony ez jobb lehetőség mint egy szerencsejáték, ahol ugyan nagyobb a nyerhető összeg, de igazából a valószínűsége közel 0.
  2. A második pályázati csomagban mindenre lehet egyszerre jelentkezni. Ez a csomag 99%-os támogatást biztosít tehát ha 2 vagy több dologra is pályázol garantált támogatást biztosítunk számodra. 10000 forint AAM pályázati díjért cserébe ha mindenre jelentkezel akkor 900 ezer forint piaci értékű támogatást is biztosítunk neked. Ez már kilencvenszeres hozamot biztosít és lásuk be ha ezt most ki kellene csengetni egy cégnek akkor jó mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni.
  3. Az utolsó és harmadik csomag egy speciális pályázati csomag. Prémium csomag 100%-os támogatást biztosít tehát a legkisebb kétely se legyen benned afelől hogy ne támogatnánk téged vagy a projekted. A vissza nem térítendő támogatás mértékét 500 ezer forint piaci értéken húztuk meg. Lássuk be, hogy azért ezen az áron ennél többet mi sem tudunk bevállalni, de hiszünk abban hogy ez neked hatalmas segítség lesz.

Eszközök is vissza nem térítendő?

A tablet készülékek teljesen de úgy, hogy ingyen le is szállítjuk a nyertes pályázóknak.

A számítógép pályázatnál már változnak a feltételek. Ott ugyanis csak 30% a támogatható rész ami természetesen vissza nem térítendő. Viszont a pályázónak kell biztosítani a számítógépek beszerzésénél a 70%-os önrészt. A fennmaradó részt a TEES Nonprofit Kft kiegyenlíti a szolgáltatónál. Ezzel végül is egy új garanciális nagy értékű munkaállomáshoz tudjuk juttatni pályázóinkat.

 Mikor vissza térítendő a pályázat?

A pályázó kedvezményezettként a támogatói szerződésben foglaltak szerint vissza nem térítendő támogatást biztosítunk. Amennyiben a pályázó a kitűzött céloknak nem megfelelően vagy a maga által vállalt kötelezettségeket nem teljesíti akkor a támogatási szerződés felmondásnál előfordulhat a támogatás egy összegben való megfizetési kötelezettség. 2016 Január óta ilyen még egyszer sem fordult elő a Greenlight pályázatoknál, pedig már több mint 400 pályázatot támogattunk.

Azon gondolkodol hogy érdemes-e vissza nem térítendő támogatásunkra jelentkezni, akkor a leírtak alapján bármilyen kérdés felmerül keress bennünket bizalommal! De minis támogatásunkkal nem lehet visszaélni csak élni! Jelentkezz te is a legújabb pályázati kiírásunkra is hiszen szinte garantált a támogatás a kontingens erejéig így a pályázatfeldolgozási díj minimum harmincszorosát biztosítjuk neked a projekt végrehajtás során!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!