Weboldal pályázat / Honlap pályázat - GreenLight pályázatok 2016-2020

Greenlight pályázati támogatás

Sokan szeretnének honlapot de igazából annyi tényező szerepet játszik abban hogy melyik megoldást is válasszák, vagy milyen technikai paramétereknek kell megfelelni hogy elvesznek a részletekben.

Értek hozzá

Igen vannak sokan főleg a fiatalabbak között ki nyitottak a technikai megoldások terén és gyorsan tanulnak, így ők valóban saját maguk elkészítenek egy honlapot. Persze erre most 2019-ben meg is lehet a lehetőségük mert a piacon annyiféle megoldás létezik mindez teljesen ingyen is, hogy elgondolkodik az ember minek is fizessen ezért a szolgáltatásért.

Az Y generáció már -már túlságosan is simul a gépekhez és éjszakánként is szoftverekről álmodnak, napközben meg görgetik a kijelzőt az újabbnál újabb tartalmak olvasásakor, közben nem veszik észre hogy kívülről nyalják a lekvárosüveget.

Oké nem értek hozzá, segítségre van szükségem

Azért a technikai fejlődésnek annyi szerteágazó ágazata van, hogy a különféle iparágakat tekintve is új szakterületek jöttek létre, nincs ez másképp az Informatika és ezen belül bizony  honlapok elkészítésével sem.

Összefoglalva

Röviden összefoglalva mi pályázat útján kínálunk lehetőséget arra, hogy elkészítsük egyedire szabott mobil barát és SEO google barát honlapodat úgy, hogy minden marketing eszközt biztosítunk ezzel kapcsoltban és hogy a tartalom gyártásnál a határ a csillagos ég legyen.

Támogatás

Ehhez SSD profi tárhelyet biztosítunk neked saját rendszergazdával, aminek a piaci ára (ez a honlap elkészítésének az ára) 150 ezer forint piaci értékkel bír. Igen ám de ott lesz még egész évben a 99.98% support ügyfélszolgálat és a saját rendszergazda aki nem csak a tárhely felügyeletet biztosítja hanem ha szükséges segít és belenyúl a weboldalad struktúrájába is.

Támogatjuk a digitális megjelenést, tehát bármiféle weboldal, webáruház vagy egyedi projekt is szóba kerülhet, de érdemes első lépésként tisztázni pár dolgot, még ha nem a mi szolgáltatásainkat választanád is.

Azért azt le szeretném szögezni hogy 1 év alatt közel 100db honlapot készítünk el, továbbá több mint 10 éves tapasztalat áll a rendelkezésre maga a honlap, az IT, a grafika és az ezzel kapcsolatos marketing terén. Ezért is született meg kezdetben a Cégpályázat majd a Greenlight pályázat projekt.

Nézzük a kritériumokat:

  • Mi a célja a weboldalunknak? Portfolió, eladás – kereskedelem, Blogolás, publikálás, vállalkozás fejlesztés, pénzbevétel .. és itt gondolj bármire ami egy honlapról eszedbe juthat.
  • Mi legyen a domain neve? Ez jó ha passzol legalább kulcsszó szinten a projekthez, de SEO vagyis keresőoptimalizálás szempontjából már nem ez adja az erőpozíciót. Arra azért figyelj, hogy létező márkaneveket vagy szervezetek, cégek neveit nem regisztrálhatod be, ezt az ISZT visszadobja.
  • Milyen tárhely lesz a honlap alatt és azt ki és hogyan fogja beállítani? Itt is előtérbe kerül már az SSD szerver PHP7-es támogatással. Viszonylag gyors legyen és nagyobb látogatottságot is tudjon fogadni ne omoljon össze a rendszer ha megterhelődik. Biztonsági mentés és support ügyfélszolgálat biztosítva legyen.
  • Milyen rendszer legyen a honlap motorja? Kismillió fejlesztés létezik, köztük a nagyon drága teljesen egyedi megoldások is, de mi itt most a WordPress motort fogjuk használni, ami nálunk már előre be van konfigurálva és olyan rendszerrel összeépítve amivel technikai, marketing és design szinten is mindennel rendelkezik.
  • Miért a WordPress? A világon a legnépszerűbb CMS motor, a honlapok 65% már ezzel készül, gyorsan fejlődik, van magyar közösség is hozzá. Teljesen logikus a felépítése, könnyen megtanulható és megfelel a mai kór követelményeinek is.
  • Egyedül kell felépítenem a honlapot? Nem! Ebben segítünk neked. Először is biztosítunk 360+ választható kezdőtémát, hogy mégis mi áll hozzád vagy a kitalált projektedhez a legközelebb. Utána azért megvárjuk hogy a kútfődből valami anyagot összeállíts, ha nem megy akkor szólsz nekünk és mi elkészítjük.

Itt szeretném kihangsúlyozni ha már van honlapod csak korszerűsítenéd akkor az annyival jobb hogy kész tartalmat tudsz nekünk biztosítani.

  • Kialakítjuk a weboldal felépítést, színvilág, menük, szövegezés, Slideok, képek és a főbb tartalmi részeket feltöltjük.  Majd aktiváljuk a kért szolgáltatásokat is és finomhangoljuk weboldalad.
  • Rendezzük az adatvédelemhez szükséges tartalmat, az EU Adatvédelmi irányelveknek megfelelő mechanikát beállítjuk.
  • Beregisztrálsz a weboldaladra amire utána megadjuk a Teljes adminisztrációs jogosultságod és mellé biztosítunk számodra egy oktató anyagot is teljesen ingyen.

Mielőtt mindenbe belekezdenél már egy teljesen elkészült és átadott weboldalad vagy webáruházad lesz. Nem kell maszatolnod a részletekkel majd közben azokba is beletanulsz ha szánsz rá időt és energiát! 🙂 …és ne feledd! Ha valamit nagyon elkattintanál akkor mi visszaállítjuk vagy szimplán megkeressük a problémád forrását és beavatkozunk.

Ez a Greenlight Honlap pályázat

Ez csak pályázat útján vehető igénybe. Mi a piacon egyedülállóak vagyunk, mivel spórolunk a digitális megjelenésre szánt költségeiden méghozzá jelentősen, továbbá az idődet is megspórolod mert elkészítjük első vagy többedik honlapodat és a kezdő tartalmat is feltöltjük. Sem a design miatt nem kell szégyenkezned a konkurenciád előtt, sem a honlap felépítése vagy korszerűtlensége miatt nem kerülsz hátrányba a Google szemében.

Szeretnénk átadni a lehető legtöbb pályázónak a lehető legmodernebb megoldással rendelkező online megjelenésre a alkalmasabb CMS rendszert. Ezt népszerűsítjük és ehhez biztosítunk minden tudást amire csak szükség lehet egy vállalkozónak, Bloggernek, Újságírónak, vagy bárkinek aki bele akar szólni a dolgokba vagy csak embereket szeretne elérni vagy archív anyagait megosztani.

Kik pályázhatnak?

Minden 18. életévét betöltött Magyar állampolgár. Működő vagy passzív de nem csődeljárás alatt levő cég, vállalkozás, Alapítvány vagy Egyesület vagy bármilyen Nonprofit szervezet. Pártok és Egyházak jelentkezését is várjuk. A támogatás piaci értéke 150 ezer forint vissza nem térítendő.

Ezzel a lehetőséggel most spórolhat is így több maradhat hirdetésre vagy működési költségre. Ha meg felfut a honlap akkor jól meg is élhet belőle, de akár el is adhatja vagy átadhatja másnak is. A honlapok addig élnek amíg a domain nevet és tárhelyt fenntartják. A támogatás során 3 év kötelező fenntartást kérünk mindenkitől, hiszen a honlapoknak a felfutáshoz minimum 1 vagy 2 évre van szükség ha a természetes linképítésre, a megfelelő tartalom felépítésre és az olvasótábor (látogatók) kiépítése a cél.

Másik oldalról mi ezeken a honlapokon ingyen dolgozunk tehát ne már hogy a munkánk kárt váljon! Ez egy jó Deal minden pályázónak.

Online siker

Kezd el most és te is érj el sikereket. Egy szervezet és cég életében mindig fontos a minél szélesebb ügyféltáborral való kommunikáció. Ez egy kötelező elem, ezt kihagyni nem lehet. Felejtsd el hogy van egy Facebook csoportod vagy Facebook oldalad. Sajnos az manapság semmire nem jó, ha csak nem kötöd össze egy igazi honlappal. A honlapon mérheted a látogatókat, az eltöltött időt, a látogatók minőségét, adatbázist építhetsz ami csak a tied, nem a Facebooké például.

GDPR adatvédelem

A honlapok mindegyike GDPR tartalommal rendelkezik továbbá bele vannak integrálva azok az adatvédelmi mechanikák is amire szüksége van a honlapnak a jogi működés szempontjából.
Szóval csak rajtad múlik hogy élsz-e ezzel a nagyszerű lehetőséggel!

Pályázatod benyújtani: http://greenlightpalyazatok.hu/palyazat oldal alján lehet! Nagyon figyelj a pályázati záródátumra mert akkor lecsúszol a lehetőségről!

És ez mennyibe kerül neked? 5000 forint egyszeri pályázatfeldolgozási díjba! A támogatás tied, de pályáznod kell!!!

MINDEN HONLAP TÁMOGATÁST 100%-BAN TÁMOGATUNK! NINCS ELUTASÍTÁS!

Ingyen Honlap pályázat

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!