Xpertstudio Kft - GreenLight pályázatok 2016-2020

Üdvözlöm! Varsányi Gergely vagyok az Xpertstudio Kft ügyvezetője!

Xpertstudio Kft

A vállalkozást 2014 Novemberében alapítottam. Szakmámból kifolyólag szerettem volna egy átfogó szolgáltatást létrehozni a Média Informatika területén.

Eddig több száz honlapot adtunk át, több tucat átalánydíjas partner és több ezer ügyfél.

Ebben az időszakban elég gyors átalakulás zajlott a piacon és egy újonnan induló társaságnak létfontosságú eleme az új ügyfelek felkutatása és bevonzása.

A társaság a kezdeti időben egy hírportál fejlesztésében volt érdekelt, ugyanis ebben láttuk az egyik legnagyobb lehetőséget hogy a legszélesebb célközönség előtt ismertessük meg a szolgáltatásainkat.

Ez az első és legnagyobb projekt kisebb sikerek ellenére és több tényező együttes fennállása okaként meghiúsult. Ezért egy olyan megoldást kellett kitalálni ami felkelti az érdeklődők figyelmét, új ügyfeleket képes szállítani és hosszasabb távon fenntartható.

Ezért pályáztattuk meg szolgáltatásainkat!

Pályázati szolgáltatások

Fő prioritásnak a webes szolgáltatások értékesítése, domain hoszting üzemeltetés és az informatikai eszközök felügyeletének kiszervezését tartottuk szem előtt. Emellett hogy széles érdeklődést tudjunk biztosítani hoztuk be az eszköz támogatás lehetőségét amikre Nonprofit szervezetek és magánszemélyek is nagy számban tudnak jelentkezni.

2016 Januárjában indított pályázatunk beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Mivel a vállalkozás elsődleges szempontja a profit hiszen ezért hoztuk létre és a piacon is látszik hogy erre van igény, ezért elkezdtük fejleszteni pályázati oldalainkat és szolgáltatásainkat.

Ezen időszak alatt nagyon sok befektet “ingyen” munkát és projektet kiviteleztünk. Ugyanis a pályázatunk lényege hogy feldolgozás díj mellett (külön erre nem térnék ki ezért linkelem erről a korábbi cikkünket) ami egy adminisztrációs költség benyújtják a leendő ügyfeleink hozzánk a támogatási kérelmeiket az erőforrásaink igénybevételére.

Az egyetlen talán negatívuma ennek a fajta üzleti modellnek, hogy a jelentősen megnövekedett támogatási kérelmek esetén nem tudunk mindenkinek a pályázatban leírt erőforrást biztosítani és mivel ezért fizettek ezt sérelemként élik meg.

Piaci igény

A pályázatok növekedéséből és új ügyfelek befogadásából is látszik hogy jelentős igény van ezen piaci rés lefedésére. Már korábban írtunk arról milyen eredményeket érünk el csak a pályázataink népszerűsítése során.

Honlap támogatás

A honlapjainkat úgy alkottuk meg hogy az idelátogató minden információt elérhessen és megtaláljon kiírásainkkal kapcsoltban, így mérlegelve felelősség teljes döntést tud hozni.

Azokat akik támogatásban részesülnek a pályázati útmutató és feltételek szerint biztosítjuk számukra a támogatásra benyújtott igényüket.

Ilyen igény például egy honlap elkészítése. Bár vannak a piacon ingyenes megoldások, közel sem tökéletes azért ott van az a probléma hogy a legtöbb embernek nincs megfelelő kompetenciája ezeket felépíteni vagy nincs ideje tartalmat készíteni hozzá, nem beszélve a havi előfizetési költségekről amit a WIX vagy Simplesite nyújt.

Mi elsősorban WordPress CMS honlapokkal dolgozunk. Ezen a piacon ilyen honlapok szakértelemtől és szolgáltatásoktól függően 50-200 ezer forint között készítik el a megrendelőknek. Minálunk ezek a honlapok lényegébe véve teljesen ingyen készítjük el a kedvezményezettjeink számára. Igen teljesen ingyen dolgozunk ami a piacon egyedülálló és senki nem csinálja utánunk.

Az elmúlt években több száz ilyen honlapot készítettünk el. Volt hogy kora reggeltől éjfélig folyt a fejlesztés és a tartalom feltöltés hogy mindenkinek időben át tudjuk adni a projektet.

Eszköz támogatás

A másik nagy piaci rés. A legtöbb vállalkozás vagy magánszemély bizony nem engedheti meg magának informatikai eszközök beszerzését. Így adott volt a lehetőség hogy ezen a vonalon is kidolgozzunk egy működő megoldást. Amire óriási az érdeklődés még mindig azok a Tablet készülékek. Így ezen készülékekből szoktunk berendelni záródátumhoz közeledve melyet szétosztunk a pályázók között.

Egyébként a Tablet készülékeken soha komoly üzlet vagy megkeresés még nem volt így számunkra ez csak egy eszköz arra hogy felkeltsük a figyelmet és még nagyobb hírverést tudjunk biztosítani melyet több portál is felkap. Természetesen pályázati oldalról jelentős támogatási igény érkezik be a készülékekre így ezen az oldalon is pozitív marad a mérleg nyelve.

Greenlight pályázatok

Így az Xpertstudio Kft elsődlegesen ezt a marketing stratégiát használja ügyfelek szerzésére és bevétel növelésére. Pályázatunk a jogszabályoknak megfelel erre 2 komolyabb ellenőrzés is volt a közelmúltban. Elsődleges szempont számunkra a profit.

A pályázatfeldolgozási díj egy fontos eleme a pályázatunknak hiszen van munka ezeknek a pályázatoknak a feldolgozásával, szűrésével esetleg beazonosításával. Ettől eltekinteni már csak azért sem tudunk mivel ez kompenzálja a befektetett ingyen munkáink és beszerzendő eszközeink és hirdetési költségeink.

Több hasonló megoldás is létezik itt a piacon így nem mi vagyunk az egyetlenek. Hangsúlyozzuk, hogy nincs mögöttünk Állami cég vagy EU-s forrás amit csak úgy szétosztanánk. Ez a társaság saját forrása amit úgy oszt szét ahogy jónak lát. Pályázatok során természetesen figyelünk a fenntarthatóságra, a szociális igényekre is.

Jelenlegi ügyfeleink között mind magánszemélyek, vállalkozások, Nonprofit de még állami fenntartású intézmények is megtalálhatók. Mi ezen az úton haladunk tovább és igyekszünk minél jobb megoldásokat kidolgozni és új szolgáltatásokat is bevezetni a piacra.

Ha nem lenne rá piaci igény akkor nem lenne egy ebből bevételünk sem. Viszont hangsúlyozom ez nem szerencsejáték!!! Itt komoly vállalások is történnek 1-1 támogatás során, a kiválasztás nem véletlen generálás során történik, hanem a feldolgozási díjhoz kötött adminisztrációs költséghez mivel említettük hogy ez számunkra jelentős idő, -pénz és befektetett munkát igényel.

A pályázati csomagok mellett biztosítottunk 2 fontos terméket miután benyújtja támogatási kérelmét.

Szerintünk ez egy jó Deal lehetőség azoknak is akik komolyan szeretnének a piaci feltételekhez képest az erőforrásainkból jelentős kedvezménnyel részesülni.

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Miért kell Feldolgozási díjat fizetni? | Pályázatainkkal kapcsoltos összes információ | Záródátum?

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!