Pályázat - GreenLight pályázatok 2018-2024

PÁLYÁZATI SZEMLÉLETMÓD

DIGITÁLIS MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ESZKÖZ TÁMOGATÁSOK

Rólam

Varsányi Gergely vagyok az Xpertstudio Kft ügyvezetője.

A legjobb helyen jársz, ha a célod egy jobb élet építése. 
Az elmúlt években több, mint 2000 embernek segítettem elindítani az online vállalkozását, magánszemélyeknek eszközöket adtam és rengeteg honlapot készítek hobbiból és tök ingyen. A pályázati anyagaimat pedig tízezrek olvasták és nézték. 

ÚGY GONDOLOM, HOGY MOST JÖTT EL AZ AZ IDŐ, AMIKOR AZ EMBEREKNEK TÉNYLEG VALÓS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK!

Ezen az oldalon összegyűjtöttem:

  • Tevékenységem bemutatását
  • Vállalkozásom leírását
  • Támogatási lehetőségeket számodra

Több mint 2000+ kedvezményezett

Az elmúlt pár év során az Xpertstudio Kft minden évben megnégyszerezte bevételét. Már nem csak belföldön, hanem külföldről is rengeteg ügyfél, vállalkozással állunk kapcsoltban.

A vállalkozás 2014 novemberében indult egy Eus pályázat keretein belül. 

Eldöntöttem már akkor, hogy ha megfelelő és jó minőségű ügyfelekhez jutok akkor azt biztos, hogy visszaforgatom valamilyen támogatási lehetőségre, hogy mások is tudjanak profitálni belőle.

Ez az álmom valóra vált már 2015 végén, így kialakítottam egy pályázati rendszert, amiben lényegébe véve ingyen biztosítok pályázóknak különféle szolgáltatásokat és a rendelkezésre álló erőforrásaim egy részét eszközökbe fektetem, majd ezeket rendelkezésre bocsátom a szükségbe lévő vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, Nonprofit szervezeteknek.

Ez egy Vissza nem térítendő pályázati támogatási rendszer, hogy a kedvezményezettek:

  1. elindítsanak egy Honlapot, Webáruházat
  2. online marketing kampányokat kivitelezek, hogy még nagyobb konverziót érjenek el az ügyfeleim
  3. tanácsadói anyagokat osztok meg, hogy önállóan is sikerre vigyék az ötletüket a támogatottak
  4. fizikai eszközöket is rendelkezésre bocsátok, hogy mindig elérhető legyen az online tér, ezeken folytatott munkát manageljék és szükség esetén be tudjanak avatkozni a folyamatokba. Lassú, rossz és régi eszközökkel ez mind lehetetlen lenne.

ÉRTÉKTEREMTŐ SAJÁT MÁRKA

Erre a célra jött létre a Greenlight Digitális megjelenés pályázata.

A pályázatra támogatási formától függően pályázati csomagonként lehet támogatási kérelmet benyújtani. Csomagonként egyszeri adminisztrációs költséggel kell számolni. Ez azért fontos mert ezáltal óvjuk magunkat, hogy 10x annyi minőségileg kifogásolható pályázat érkezzen be hozzánk.

Rengeteg mindent leautomatizáltunk azért, hogy legyen idő a pályázókkal foglalkozni és a projekt végrehajtást időben és pontosan megtudjuk szervezni.

A márkánk olyan népszerűségre tett szert, hogy határon túlról is érkeznek a pályázatok. Persze nem csak a pályázók figyeltek fel ránk, hanem több állami szervezet is vizsgálat alá vonta vállalkozásunk és pályázati tevékenységünket. 

Hatósági vizsgálat

A vállalkozás pályázati tevékenységét a fogyasztóvédelem VE-09/01/00135-12/2019 Ügyiratszámon megvizsgálta és a jogszabályi feltételeknek megfelelően az Fttv. rendelkezéseit nem sérti, jogsértést nem tárt fel.

A NAV 4550701427 iktatószámon végzett adóhatósági szúróprobaszerű ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a vizsgált időszakban a pályázóknak kiszámlázott összegek ténylegesen a pályázati oldalon feltüntet összegeknek megfelelnek. Adózó a pályázati díjakról kiállított számlákat a könyveiben és ÁFA bevallásaiban szerepeltette.

JÓTÉKONYSÁGI TEVÉKENYSÉG

Nagyon szerencsés vagyok, hogy rövid idő alatt megtaláltam a hivatásom, és jelentős összegeket tudtam keresni ennek köszönhetően. 

Ez tette lehetővé, hogy mostanra van lehetőségem támogatni számomra fontosnak tartott ügyeket. Szeretek adományozni és segíteni másokon, de nem a távoli „mentsük meg az Amazonaszt” és hasonló projektekre, - ezt nem tartom fenntarthatónak sem kiérdemeltnek, hanem inkább általam is valóságos és megtapasztalható projektekre fordítom vissza a tudásom és a vállalkozás anyagi javait.

De mindig szívesen támogatni fogom azokat a szervezeteket, vállalkozásokat és ügyeket vagy szociális - digitális nehézség leküzdését, amik bizonyíthatóan jobbá teszik a világot és tartós értéket teremtenek. 

A CÉL: Forrást teremteni, forrást biztosítani

Tehát most döntést hozhatsz te magad is, hogy részt veszel-e ebben a pályázati lehetőségben vagy már a fejedben, úgy mond "beskatulyáztál" minket és leírtad ezt az egészet. Nekünk mindegy hogy veled vagy nélküled! 

Mi az ami vissza tart téged?

  • Pályázatfeldolgozási díjat kell fizetni? – Igen
  • Vissza kapod ezt az összeget, ha nem leszel Kedvezményezett? – NEM! mivel ez egy szolgáltatás.
  • Mekkora összegről is beszélünk? – Bruttó 6350 forint.

Most őszintén kérdezd meg magadtól, hogy ennél az összegnél mennyivel többet költöttél el hülyeségekre az életben úgy, hogy nem kaptál semmit hasznosat? – Ne boncolgassuk a témát, kínos dolgokról lehetne beszélni!

Másik szempontból azt kell most figyelembe venni hol vagyunk most a társadalmi szempontból. Soha ne nézzünk hátra és ne a régi dolgokról elmélkedjünk, hanem tervezzünk és hozzunk döntéseket. Ezzel a támogatással most maximum 150 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatást tudsz nálunk igénybe venni!

TÉVHIT!

EZ NEM SZERENCSE JÁTÉK! ITT NEM A SZERENCSÉN MÚLIK A TÁMOGATÁS, HANEM A TÁMOGATÁSI KÉRELEMBEN LEÍRTAK BEFOLYÁSOLNAK MINKET A DÖNTÉS ÉS A TÁMOGATÁS MEGHOZATALÁRA. 

EZ NEM PILÓTAJÁTÉK! ITT NEM A PÁLYÁZATFELDOLGOZÁSI DÍJAT BEFIZETŐK PÉNZÉBŐL VÁSÁROLUNK ESZKÖZÖKET! KÖZEL 200 ÜGYFELÜNK VAN AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK, SAJÁT BEVÉTELI FORRÁSAINK VANNAK.

Mi továbbra is azon leszünk hogy több száz kedvezményezett legyen.

Ez hatalmas szám, még az EMMI (Emberi Erőforrás Minisztérium) is alig tudja produkálni ezeket a számokat. Igaz ott millióról van szó, de az sem az EU pénze, hanem az adó fizető állampolgároké ha nagyon egyszerűen fogalmazunk.

Csak a te döntésed, hogy sikeres leszel és egy lépcsőfokot előrébb tudsz lépni vagy az események fognak befolyásolni.

Mi ebben formában biztosítjuk ezeket a szolgáltatásokat. NEM KELL MEGSÉRTŐDNI HA ÉPP NEM FÉRSZ BELE A TÁMOGATOTTAK KÖZÉ.

Mindenről nyíltan publikálunk és rengeteg információt megosztunk az érdeklődőkkel.

PÉLDA AZ ESZKÖZÖKRE

NAGYFOKÚ TÁMOGATÁS

DIGITÁLIS MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ESZKÖZ TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATÁSI KÉRELEM BENYÚJTÁSHOZ HASZNÁLD EZT A KUPON KÓDOT:

GREEN100TAM

25% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍT A PÁLYÁZAT FELDOLGOZÁSI DÍJBÓL!

A kupon kedvezmény csak korlátozott ideig használható fel. 1 felhasználó csak egyetlen termékhez veheti igénybe!


Green-Light Elektronikus pályázati hirdetési felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.
A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.