Pályázat - GreenLight pályázatok 2018-2024

PÁLYÁZATI SZEMLÉLETMÓD

DIGITÁLIS MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ESZKÖZ TÁMOGATÁSOK

Rólam

Varsányi Gergely vagyok az Xpertstudio Kft ügyvezetője.

A legjobb helyen jársz, ha a célod egy jobb élet építése. 
Az elmúlt években több, mint 2000 embernek segítettem elindítani az online vállalkozását, magánszemélyeknek eszközöket adtam és rengeteg honlapot készítek hobbiból és tök ingyen. A pályázati anyagaimat pedig tízezrek olvasták és nézték. 

ÚGY GONDOLOM, HOGY MOST JÖTT EL AZ AZ IDŐ, AMIKOR AZ EMBEREKNEK TÉNYLEG VALÓS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK!

Ezen az oldalon összegyűjtöttem:

 • Tevékenységem bemutatását
 • Vállalkozásom leírását
 • Támogatási lehetőségeket számodra

Több mint 2000+ kedvezményezett

Az elmúlt pár év során az Xpertstudio Kft minden évben megnégyszerezte bevételét. Már nem csak belföldön, hanem külföldről is rengeteg ügyfél, vállalkozással állunk kapcsoltban.

A vállalkozás 2014 novemberében indult egy Eus pályázat keretein belül. 

Eldöntöttem már akkor, hogy ha megfelelő és jó minőségű ügyfelekhez jutok akkor azt biztos, hogy visszaforgatom valamilyen támogatási lehetőségre, hogy mások is tudjanak profitálni belőle.

Ez az álmom valóra vált már 2015 végén, így kialakítottam egy pályázati rendszert, amiben lényegébe véve ingyen biztosítok pályázóknak különféle szolgáltatásokat és a rendelkezésre álló erőforrásaim egy részét eszközökbe fektetem, majd ezeket rendelkezésre bocsátom a szükségbe lévő vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, Nonprofit szervezeteknek.

Ez egy Vissza nem térítendő pályázati támogatási rendszer, hogy a kedvezményezettek:

 1. elindítsanak egy Honlapot, Webáruházat
 2. online marketing kampányokat kivitelezek, hogy még nagyobb konverziót érjenek el az ügyfeleim
 3. tanácsadói anyagokat osztok meg, hogy önállóan is sikerre vigyék az ötletüket a támogatottak
 4. fizikai eszközöket is rendelkezésre bocsátok, hogy mindig elérhető legyen az online tér, ezeken folytatott munkát manageljék és szükség esetén be tudjanak avatkozni a folyamatokba. Lassú, rossz és régi eszközökkel ez mind lehetetlen lenne.

ÉRTÉKTEREMTŐ SAJÁT MÁRKA

Erre a célra jött létre a Greenlight Digitális megjelenés pályázata.

A pályázatra támogatási formától függően pályázati csomagonként lehet támogatási kérelmet benyújtani. Csomagonként egyszeri adminisztrációs költséggel kell számolni. Ez azért fontos mert ezáltal óvjuk magunkat, hogy 10x annyi minőségileg kifogásolható pályázat érkezzen be hozzánk.

Rengeteg mindent leautomatizáltunk azért, hogy legyen idő a pályázókkal foglalkozni és a projekt végrehajtást időben és pontosan megtudjuk szervezni.

A márkánk olyan népszerűségre tett szert, hogy határon túlról is érkeznek a pályázatok. Persze nem csak a pályázók figyeltek fel ránk, hanem több állami szervezet is vizsgálat alá vonta vállalkozásunk és pályázati tevékenységünket. 

Hatósági vizsgálat

A vállalkozás pályázati tevékenységét a fogyasztóvédelem VE-09/01/00135-12/2019 Ügyiratszámon megvizsgálta és a jogszabályi feltételeknek megfelelően az Fttv. rendelkezéseit nem sérti, jogsértést nem tárt fel.

A NAV 4550701427 iktatószámon végzett adóhatósági szúróprobaszerű ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a vizsgált időszakban a pályázóknak kiszámlázott összegek ténylegesen a pályázati oldalon feltüntet összegeknek megfelelnek. Adózó a pályázati díjakról kiállított számlákat a könyveiben és ÁFA bevallásaiban szerepeltette.

JÓTÉKONYSÁGI TEVÉKENYSÉG

Nagyon szerencsés vagyok, hogy rövid idő alatt megtaláltam a hivatásom, és jelentős összegeket tudtam keresni ennek köszönhetően. 

Ez tette lehetővé, hogy mostanra van lehetőségem támogatni számomra fontosnak tartott ügyeket. Szeretek adományozni és segíteni másokon, de nem a távoli „mentsük meg az Amazonaszt” és hasonló projektekre, - ezt nem tartom fenntarthatónak sem kiérdemeltnek, hanem inkább általam is valóságos és megtapasztalható projektekre fordítom vissza a tudásom és a vállalkozás anyagi javait.

De mindig szívesen támogatni fogom azokat a szervezeteket, vállalkozásokat és ügyeket vagy szociális - digitális nehézség leküzdését, amik bizonyíthatóan jobbá teszik a világot és tartós értéket teremtenek. 

A CÉL: Forrást teremteni, forrást biztosítani

Tehát most döntést hozhatsz te magad is, hogy részt veszel-e ebben a pályázati lehetőségben vagy már a fejedben, úgy mond "beskatulyáztál" minket és leírtad ezt az egészet. Nekünk mindegy hogy veled vagy nélküled! 

Mi az ami vissza tart téged?

 • Pályázatfeldolgozási díjat kell fizetni? – Igen
 • Vissza kapod ezt az összeget, ha nem leszel Kedvezményezett? – NEM! mivel ez egy szolgáltatás.
 • Mekkora összegről is beszélünk? – Bruttó 6350 forint.

Most őszintén kérdezd meg magadtól, hogy ennél az összegnél mennyivel többet költöttél el hülyeségekre az életben úgy, hogy nem kaptál semmit hasznosat? – Ne boncolgassuk a témát, kínos dolgokról lehetne beszélni!

Másik szempontból azt kell most figyelembe venni hol vagyunk most a társadalmi szempontból. Soha ne nézzünk hátra és ne a régi dolgokról elmélkedjünk, hanem tervezzünk és hozzunk döntéseket. Ezzel a támogatással most maximum 150 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatást tudsz nálunk igénybe venni!

A támogatásról!

 • Mekkora támogatásban részesülhetek? - 30 ezer forinttól maximum 300 ezer forintig tudunk támogatni téged!
 • Mekkora a támogatási intenzitás? - A pályázati kiírásban 99db-ot támogatunk ez FIX! Viszont mindig túllépjük, legutóbb 600 kedvezményezettünk lett!
 • Mekkora esélyed van arra hogy a támogatáshoz juss? - Honlap, Laptop és asztali PC számítógépeket nem utasítjuk el! A Tablet és Telefon készülékeink készletét pedig teljesen kiszórjuk minden pályázatunk zárását követően!

TÉVHIT!

Pár tévhit, mivel sokan félreértik a támogatási rendszerünket. Mi nem játszunk, a lehető legkomolyabban gondoljuk amit teszünk!

EZ NEM SZERENCSE JÁTÉK! ITT NEM A SZERENCSÉN MÚLIK A TÁMOGATÁS, HANEM A TÁMOGATÁSI KÉRELEMBEN LEÍRTAK BEFOLYÁSOLNAK MINKET A DÖNTÉS ÉS A TÁMOGATÁS MEGHOZATALÁRA. 

EZ NEM PILÓTAJÁTÉK! ITT NEM A PÁLYÁZATFELDOLGOZÁSI DÍJAT BEFIZETŐK PÉNZÉBŐL VÁSÁROLUNK ESZKÖZÖKET! KÖZEL 200 ÜGYFELÜNK VAN AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK, SAJÁT BEVÉTELI FORRÁSAINK VANNAK.

Mi továbbra is azon leszünk hogy több száz kedvezményezett legyen kiírásonként!

Ez hatalmas szám, még az EMMI (Emberi Erőforrás Minisztérium) is alig tudja produkálni ezeket a számokat. Igaz ott millióról van szó, de az sem az EU pénze, hanem az adó fizető állampolgároké ha nagyon egyszerűen fogalmazunk.

Másik szempontból azokra a pályázatokra csak nagyon szűk célcsoport jelentkezhet és nagyon komoly feltételekkel! Nálunk nincs ilyen.

A pályázatunk során a kedvezményezetteknek juttatott támogatásokat ellenőrizni nem fogjuk tudni és nem is akarunk ezzel foglalkozni. A pályázó lelkiismeretére bízzuk hogy él vagy vissza él -e támogatásunkkal!

Csak a te döntésed, hogy sikeres leszel és egy lépcsőfokot előrébb tudsz lépni vagy az események fognak befolyásolni.

Mindenről nyíltan publikálunk és rengeteg információt megosztunk az érdeklődőkkel ha felirartkozól hírlevelünkre amiről bármikor le tudsz iratkozni!

PÉLDA AZ ESZKÖZÖKRE

NAGYFOKÚ TÁMOGATÁS

DIGITÁLIS MEGJELENÉS TÁMOGATÁSA - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ESZKÖZ TÁMOGATÁSOK

TÁMOGATÁSI KÉRELEM BENYÚJTÁSHOZ HASZNÁLD EZT A KUPON KÓDOT:

GREEN100TAM

25% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍT A PÁLYÁZAT FELDOLGOZÁSI DÍJBÓL!

A kupon kedvezmény csak korlátozott ideig használható fel. 1 felhasználó csak egyetlen termékhez veheti igénybe!


TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL MONDTÁK

 • Evelin es Meliton
  Tisztelt Greenlight!
  Tavaly ősszel tudtuk meg, hogy a pályázaton nyertünk, aminek nagyon örültünk. A pályázati eredmény kihirdetése után, a megvalósulás gyorsan történt. Megkötöttük a szerződést, ami után elindult a tényleges honlap megtervezése.
  Kiválasztottuk az alapsablont, amire a honlapunk tartalma épült. A tartalom feltöltése gyorsan történt. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatással és azt kaptuk, amit a pályázati kiírásban meghirdettek. A kommunikáció folyamatos és gyors volt, a munka minősége szintén nagyon színvonalas volt.
  Nagyon boldogok vagyunk, hogy a greenlight pályázat segítségével megvalósult egy álmunk.
  Köszönjük!
  Evelin es Meliton
 • Károly Farkas
  Nagyon meglepődtem a lehetőségen, gondoltam megpróbálom, sikerült !
  Régi PC-m volt, nagyon lassú. így lecserélhettem egy újra, 30% kedvezménnyel.
  Köszönöm.
  Károly Farkas
 • Krizsán Józsefné
  Tisztelt Igazgató Úr !
  Köszönjük a támogatásukat. Nagyon jó minőségű termékeket kaptunk, Nagyon korrekt volt a tájékoztatás. A szállítással is elégedettek voltunk  Remélem, hogy  a jövőben is sikeresen pályázunk
  Krizsán Józsefné
  Benkő Gyula Környezet és Természetvédelmi Oktatóközpont Egyesület
 • Ajtai Zsolt sk. Elnök
  Elsosorban koszonjuk a pozitiv biralatukat amit nemzetisegi onkormanyzatunknak biztositottak. Az onok segitsegevel kulonbozo rendezvenyeink,esemenyeinken valo archivalas, a mult esemenyeit a jelen es jovo uj generaciojanak betudunk mutatni. Bizunk a tovabbi palyazataink sikeres pozitiv biralataban.
  Ajtai Zsolt sk. Elnök
  Sarkadi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
 • Gigor Éva
  Kedves Varsányi Gergely!
  A GreenLight pályázat támogatásával egy Iphone készüléket kaptam, mely nagy segítséget nyújt mindennapos munkám során, hiszen a képernyő mérete számottevően nagyobb, mint a munkahelyem által biztosított samsung alapkészüléknek , melyet szemüveggel is alig láttam. Az alapkészülék nem biztosított internet hozzáférést, melynek elérése szintén hatékonyan növeli a család- és gyermekvédelemben végzett helyszíni munkát. Ezzel a pályázati lehetőséggel nem csak egy családsegítőt támogatták, hanem egy egész település lakosságát. Köszönjük  támogatásukat!
  Nagyon szerettem volna egy számítógép vagy laptop pályázatot is benyújtani,  mert szerintem a településen a Szolgálatnak van a legrégebbi számítógépe -  már évek óta frissítéseket sem fogad, egész nap hangosan zúg, lassú mint a csiga - de sajnos a közalkalmazotti fizetésemből nem tudom előteremteni az önrészt.  A munkahelyem pedig nem támogatná anyagilag a pályázati lehetőséget, mivel eddig sem támogatta a Szolgálat kéréseit. Nagyon örülnék egy hasonló  pályázati kiírásnak, amely megnyitná a Szolgálat és az ügyfelek számára a gyors és hatékony munkavégzés lehetőségét és annak előnyeit.
  Hálásan köszönöm támogatásukat!🙂
  Gigor Éva
  Lakitelek - családsegítő
 • Szilágyi Magdolna
  A Greenlight Pályázaton keresztül egy AsusVivo Book laptopot vásároltam 30% támogatással, amelyet 2020. januárjában kaptam kézhez.
   A mindennapi munkámat alapvetően számítógépen végzem (szakfordítások készítése, szövegszerkesztés, nyomdai kiadványok előkészítése, oktatóanyagok összeállítása, videók gyártása, valamint az ezekhez kapcsolódó grafikai munkák), melyhez elengedhetetelen munkaeszköz egy gyors, megbízhatóan működő számítógép. Tekintve, hogy a számítógépemet gyakran kell magammal vinni tárgyalásokara, könyvtári kutatásra, tanfolyamokra, az asztali személyi számítógép helyett egy könnyű és elegáns laptop vásárlása mellett döntöttem.
  A Greenlight pályázat jóvoltából ugynazon az áron, amelyen egy középkategóriás laptopot tudtam volna önerőből vásárolni, egy felső kategóriás laptopohoz jutottam hozzá, mellyel nemcsak gyorsabb és kényelmesebb, de határozottan nagyobb élmény is a munkavégzés!
  Szilágyi Magdolna
 • Krisztián Kovács
  Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Önök által kínált pályázati lehetőségekkel, minden könnyen, egyszerűen a leírtak alapján történt. Önöknek köszönhetően rendkívül kedvezően cégünk hozzá jutott egy irodai használatra tökéletes asztali számítógéphez.
  Amennyiben lesz rá mód és lehetőség cégünk ismét igénybe fogja venni az Önök által kínált pályázati lehetőségeket.
  Krisztián Kovács
  Optimal Transport Kft Ügyvezető Igazgató
 • Csonki Ádám
  Kedves Gergely!
  Eddig mindennel maximálisan elégedett vagyok, és örülök, hogy van ilyen lehetőség és ezzel élhetek. :)
  Csonki Ádám
  Turisztikai tanácsadó EC Vezető
 • Dudásné Jakus Irén
  Tisztelt Varsányi Gergely!
  2019-ben pályáztunk a Greenlight pályázatok keretén belül a Szent Margit Katolikus Iskolának egy darab Laptop-ra, melyet meg is nyertük. Nagyon köszönjük a segítséget. Nagyon jó dolognak tartjuk ezeket a pályázatokat, nagy segítség az iskolának bármilyen támogatás.
  Dudásné Jakus Irén
  Szent Margit Katolikus Általános Iskola
 • Anita Herczeg
  "A palyazatomat a honlap készítéshez,létrehozásához nyújtottam be.
  Korrekt tájékoztatást kaptam eddig,bármilyen kérdéssel és kéréssel is fordultam a honlap szerkesztőjéhez.
  A módosítások- amelyeket kértem- gyorsan,szinte azonnal elkészültek.A szerkesztővel lévő kapcsolat oda- vissza hatékonyan működik, több hasznos tanácsot, ötletet,javaslatot ,tippet kaptam a felület mind esztétikai,mind tartalmi vonatkozásában.
  Köszönöm az eddigi segítségüket,partneri hozzáállásukat.
  Anita Herczeg
 • Gyula Koritar
  Nagyon nagy segítség volt,a pályázat mivel így vehettem egy Laptop-ot. Amit önerőből nem tudtam volna fedezni.A gépet helyben hozták, sehová nem kellett utána szaladgálnom. Nagyon Köszönöm a segítségüket. Most szintén megpályáztam egy telefont remélem az a pályázat is sikeres lesz.
  Gyula Koritar
 • András Votisky
  Nekem tetszenek ezek a pályázatok, nagyon oraktikus eszközökre lehet pályázni- és nem is annyira nagy összegért.
  Lehetne még több lehetőség ezeknél!!!
  András Votisky
 • Szabó Mónika
  Kedves Gergely!
  A Szentmártonkátai Aprajafalva Óvoda és Konyha részére pályáztunk honlapkészítés témakörben. A pályázat egyértelmű feltételeket támasztott, az adatlap kitöltése, pályázati díj fizetése után rögtön visszajelzés érkezett, hogy befogadták a pályázatot.
  Alig 2 hónap várakozás után megérkezett a támogatásról szóló határozat. Levélváltás után domain regisztráció megtörtént, és rövid időn belül küldhettük a honlap kinézetéhez szükséges igényeket, valamint kezdő tartalmat.
  A következő lépésben már megkaptam a szerkesztői jogokat, mellyel már én tudtam felvinni a saját készítésű tartalmakat.
  Összefoglalva, gyors, korrekt módon történt a pályázatban vállaltak teljesítése. S persze fontos az is, és jelenetős mellette, hogy minden további támogatásért fordulhatok a pályázat kiírójához.
  Szabó Mónika
  Szentmártonkátai Aprajafalva Óvoda és Konyha
 • Károly Tamás
  Mivel nincs facebook-om a feleségem írt értékelést a pályázatról amit meg is osztottunk több csoportban és nyilvánosan is. A pályázat nagyszerű lehetőség sok segítséget nyújt a megvásárolt gép. Egyszerű és nem igényel sok munkát a pályázat megírása. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Károly Tamás
 • Poldauf László
  Tisztelt Varsányi Gergely Úr! Szíves tájékoztatásként közlöm, hogy társaságunk pályázatot nyújtott be, melyre eredményesen jelentkeztünk. A kapott terméket eredményesen, üzletvitelünk alapján használjuk és nagyon elégedettek vagyunk a minőségével. Használata során lényegesen gördülékenyebbé tettük a tagjaink részére történő tájékoztatási kötelezettségeinket, mivel nem egy nagymennyiségű papírhalmazzal, hanem a kapott készülék használatával sikerül tagjainkat kimerítően tájékoztatni. Célszerű lenne további informatikai eszközök beszerzésére vonatkozó pályázatok kiírását kezdeményezni, kiemelt tekintettel az informatikai fejlesztések előmozdítása és alkalmazása érdekében. Munkájukhoz további sikereket kívánunk.
  Poldauf László
  Börzsöny Ebt. Elnök
 • Jolika Gáspárné
  Laptopra pályáztam, amit nagy örömre meg is kaptam 30%-os vásárlási kedvezménnyel. Éltem is a lehetőséggel. Nagyon szépen köszönöm. A lehető legjobban, megvagyok elégedve a Greenlight pályázattal, ajánlottam is ismerőseimnek. További szép estét kívánok
  Jolika Gáspárné
 • János Dénes
  Weboldal elkészítése 150 000 Ft értékben volt a sikeres pályázatom tárgya. Minden oldalról nézve kiváló minőségű és a vállalkozásomnak hasznos egy ilyen kommunikációs csatorna.
  János Dénes
 • Ujvári Judit
  Tisztelt Greenlight Pályázat, Tisztelt Varsányi Gergely! Intézményünk más intézmény ajánlására pályázta meg az Önök által kiírt honlap pályázatot, melyet 2019- es évben megnyertük. A saját honlap minőségi megléte már az oktatási szférában is versenyképességet jelent.Egy jól működő honlap sokszor vonzza az intézménybe az új beiratkozókat más településekről is. Intézményünk teljes mértékben meg van elégedve a honlap létrehozásában nyújtott segítséggel, a minőséggel.Szívesen ajánlom minden pályázónak és bízva abban, hogy még más pályázatokban is tudunk együtt dolgozni, kívánok Önnek, Önöknek jó egészséget, jó munkát.
  Ujvári Judit
  Intézményvezető
 • Péntek Zsuzsanna
  Nagyon szépen köszönöm a támogatást.Az Önök segítsége nélkül nem sikerült volna.Ahol csak lehet megosztom ezt a lehetőséget mások is megismerjék,és sikerrel pályázhassanak.További sok sikert kívánok.
  Péntek Zsuzsanna
 • Horváth Attila elnök
  Örömmel vettük jelzésüket, hogy tablet támogatásban részesülünk. A pályázat kezelője az XPERTSTUDIO Korlátolt Felelősségű Társaság, ahová március 31-ig pályázatunkat benyújtottuk, a bírálati díjat befizettük és örömünkre – a szerződés megkötése után – az eszközt megkaptuk. Ezen felbuzdulva újra próbálkozni fogunk. Természetesen az első siker nem garancia a következőre, de megpróbáljuk.
  Horváth Attila elnök
  NAV Nyugdíjasainak Országos Szövetsége
 • F. Károly
  Köszönöm a PC-t Megkaptam, jól működik, sokkal gyorsabb mint a régi gépem.
  F. Károly
 • B.Tivadar
  Tisztelt Igazgató Úr
  Köszönettel már átvettem, az önzetlenül küldött laptopot.
  B.Tivadar
 • Keresztúri Attila
  A Kiskunhalasi Football Club labdarúgó egyesület nevében pályáztam honlapkészítés témakörben. A pályázattal hírlevélben találkoztam, egyértelmű feltételeket támasztott, az adatlap kitöltése, pályázati díj fizetése után rögtön visszajelzés érkezett, hogy befogadták a pályázatot.
  Alig 2 hónap várakozás után megérkezett a támogatásról szóló határozat. Levélváltás után domain regisztráció megtörtént, és rövid időn belül küldhettem a honlap kinézetéhez szükséges igényeket, valamint kezdő tartalmat. A következő lépésben már megkaptam a szerkesztői jogokat, mellyel már én tudtam felvinni a saját készítésű tartalmakat.
  Összefoglalva, gyors, korrekt módon történt a pályázatban vállaltak teljesítése. S persze fontos az is, és jelenetős mellette, hogy minden további támogatásért fordulhatok a pályázat kiírójához.
  Keresztúri Attila
  Kiskunhalasi Football Club
 • Radnai István
  Köszönettel vettük a Green Light pályázaton elnyert támogatást és a lakcímre eljuttatott számítógépet. Nagy segítség nekem, aki bár 79 éves vagyok, tizedik könyvemen dolgozom. Öreg gépem nem sokáig bírta volna. Pedig nemcsak terveim vannak, hanem a folyóiratokban publikált verseimből, novelláimból egy-egy újabb kötetet kell megszerkesztenem! Sajnos az irodalomból olyan kevés honorárium jut a szerzőnek, hogy új gépet nem állt volna módomban beszerezni. Külön megköszönöm a technikai segítséget és előzékenységüket!
  Radnai István
  Író-költő a Magyar Írószövetség tagja
 • Jakab Géza
  Nagyon örülök a gépnek, sokat vagyok kórházban, nem nagyon tudok járni, mert fulladok, és a géppel le tudom kötni magamat, hasznos dolgokat olvasok a világhálón. A géppel meg vagyok elégedve, sokat gyakorlok, és van aki tudott segíteni a beletanulásban is.
  Nagyon köszönöm, sokat segít a gép a mindennapokban!
  Jakab Géza
 • Szalai Miklósné Elnök
  Tavaly pályázott egyesületünk  és nyert a pályázatukon.  Korrekt megbízható szervezet. Az értesítés után hamar megkapta az egyesület a pályázott eszközt.
  Szalai Miklósné Elnök
  Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete
 • Dr. Sz. Csaba
  Köszönöm a folyamatos kapcsolattartást, a számítógép rendben megérkezett  azt a szomszéd Asszony átvette és Tőle vettem át két nap múlva.  Azóta hibátlanul működik.
  Dr. Sz. Csaba

Green-Light Elektronikus pályázati hirdetési felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.
A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.