.Palyazaticsomagok - Remarketing - GreenLight pályázatok 2018-2024

Green-Light Elektronikus pályázati felület

Az adatlapot Figyelmesen töltse ki!
A pályázati adatlap kitöltése átlagosan 5 percet vesz igénybe!

EZEKHEZ A SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS ESZKÖZÖKHÖZ JÓVAL OLCSÓBBAN HOZZÁJUT MOST A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MINTHA PIACI ÁRON KELLENE MEGVENNIE!

A pályázó tudomásul veszi hogy a zeneszámok megvásárlásával (6db soundtrack) vehet részt a pályázatban!

Az elektronikus pályázati felület a pályázati csomagra kattintva érhető el.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Ez egy igazán versenyképes összeállítás nem csak nekünk, hanem a pályázóinknak is, hiszen mi teljesen kipörgetjük a készleteinket és lefoglaljuk erőforrásainkat, a pályázók meg kedvezményesen jutnak eszközökhöz és szolgáltatásokhoz. Hangsúlyozom ez a mi saját készletünk, erőforrásunk amire a pályázó a támogatási kérelmét benyújtja!

A pályázatok tartalmának valódiságát ellenőrizni nem tudjuk, ezért kérjük a pályázót hogy a támogatási kérelem beküldésekor törekedjen az egyszerűségre és az őszinteségre a kölcsönös bizalom végett.

Szerintünk ez egy jó Deal lehetőség azoknak is akik komolyan szeretnének a piaci feltételekhez képest az erőforrásainkból jelentős kedvezménnyel részesülni.

Utolsó és legfontosabb szempont hogy ezzel mi is látjuk kik azok akiknek tényleg komoly a szándék vagy az elköteleződés.

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint.

MOST MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

EDDIG TÖBB MINT 1000 KEDVEZMÉNYEZETTÜNK VAN AKIKNEK KÖZEL 100 MILLIÓ FORINT PIACI ÉRTÉKŰ TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOTTUNK!