Pályázatírás - GreenLight pályázatok 2018-2024

Vállalkozása van? Alapítvány vagy Egyesület munkájában vesz részt? Van egy elképzelése de nincs hozzá forrása? Előzetes jelentkezést biztosítunk a 2020-as legnépszerűbb Uniós és Állami pályázatokhoz.

A kormány gazdaságvédelmi akciótervéhez szükséges információkat megküldjük a nehéz helyzetben lévő vállalkozásoknak. Ne maradj le az információkról! Pályázatíróink segítenek Önnek!

Előkészítő tevékenység

Pályázati tanácsadás

Ajánlatkérés

Igényfelmérés

Pályázat kiválasztás

Előminősítés


SIKERDÍJ 3%

+ PÁLYÁZATÍRÁSI DÍJ

Ígényfelmérés

Itt mérjük fel, hogy mire van szüksége a pályázónak, a megvizsgáljuk a fejlesztési tervek gazdasági megalapozottságát a megtérülési lehetőségek, projektfinanszírozási képességek szempontjából.

Pályázatfigyelés

Megvizsgáljuk az újonnan megjelent tervezeteket, valamint pályázati kiírásokat abból a szempontból, hogy mennyire illeszkednek a pályázó projektötleteihez.

Pályázat kiválasztás

A pályázónak segítünk eldönteni, hogy a pályázatok közül melyik illeszkedik a legjobban a vállalkozás fejlesztési céljaihoz, finanszírozási képességeihez.

Előminősítés

Ellenőrizzük, hogy megfelel-e a cég a pályázati kiírásban megfogalmazott jogi és gazdasági feltételeknek, pontozásos pályázat esetén kiszámítjuk a várható pontszámot. Megvizsgáljuk érdemes-e az adott pályázaton elindulni (van-e esély nyerni).


Szeretné tudni, hogyan szerezhet cégének akár több 10 vagy 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást? Szeretné tudni, hogy miért előnyös Önnek, ha a pályázatírással egy profi céget bíz meg?

  • A vissza nem térítendő támogatás megnyerése egy egyszerű folyamattá válik, így Önnek kizárólag a cége fejlesztésével kell foglalkoznia
  • A pályázatírást és a projektmanagementet egybe készítjük , és levesszük a fölösleges adminisztrációs terhet a válláról
  • Eddig több mint 1000 sikeres pályázattal foglalkoztunk, így hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a piacon.

Pályázatíráshoz

Ajánlatkérés

Magánszemélyeknek nem vállalunk pályázatírást! Magánszemélyeknek elérhető a Greenlight pályázatok Eszköz támogatás és Ingyen honlap támogatás pályázata!

 
A beküldött ajánlat nem minősül üzleti megállapodásnak!