Pályázat Zugliget (Budapest) és vonzáskörzetében

Összefoglaljuk pár cikkben mikre lehet pályázni. A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig! Pályázatainkon való részvételnél Budapest megyében induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása Pályázható megye: Budapest
Zugliget (Budapest) teleülésről lehet pályázni? IGEN
Maximum: 99db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 5. munkanap
Pályázat nyelve: Magyar

150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 -900 ezer forint piaci értékű támogatás biztosítanak!

 

Zugliget (Budapest) Támogatás

Milyen Vissza nem térítendő támogatásokra lehet számítani? Hazaiforrásból van egy társaság, ami a nyereség egy részét visszaosztja a digitális megjelenés támogatására. Együttműködve a hazai pályázati kiírókkal olyan megoldást hozott létre, ami nélkülözi a pályázatíró cégek projektbe való bevonását (pályázatírást) úgy hogy maga a pályázat feldolgozás és támogatási döntés a társaság kezében maradhat.

A támogatások megállapítása elsődlegesen üzleti szempontból történik, de nincs kizáró ok a hátrányos, vagy szociális alapú elbírálásnak sem.

A projekt keretében eddig már több mint 400 kedvezményezettet sikerült támogatást biztosítani közel 60 millió forint piaci értékű támogatással. Mivel a pályázat nyelvezete magyar, ezért kimondottan nagy lehetőség ez magyar anyanyelvű vagy magyar állampolgársággal rendelkező embereknek.

A kiíró teljes esélyegyenlőség keretében biztosítja a pályázaton való részvételt, így a hátrányos, vagy halmozottan hátrányos, ill. nemzetiségtől független várja minden jelentkező támogatási igényét. Nézzük, sorba miről is van szó!

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása

Újabb lehetőséget kapnak a vállalkozni vágyók
A pályázatról Folytatódik az évek óta népszerű pályázat  a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása”…

Kiemelt támogatást biztosítunk azon magánszemélyek vagy már elindult vállalkozások számára kik a belföldi piacon életképes ötlettel állnak elő. Fontos hogy a jól megalapozott üzleti tervvel rendelkezzenek. A támogatás benyújtásához nincs szükség Cash-Flow táblára vagy cég működését igazoló iratokra.

A pályázat kiemelkedően fontos lehet a korai fázisban levő cégeknek, hogy forráshoz jussanak, illetve online elérhessék első ügyfeleiket vagy épp eszközökre tudjanak fejlesztést igényelni.

Megfelelő többszázezres hírportálon ingyen publikálhatnak magukról Pr cikket, így kitágíthatják kapcsolat rendszerüket és üzletet is építhetnek.

A támogatás elnyerése közel 100%-os, de ez a pályázóktól és a beérkezett támogatások mennyiségétől is függ, kik milyen forrásra lesznek jogosultak.

Elolvasom a cikket

Budapest Kezdő vállalkozástámogatás

Új mikrovállalkozások alapításának támogatása, nem mezőgazdasági tevékenységek indítására A támogatás célja A vidéki térségekben élő, vállalkozó szellemű és piacképes ötletekkel rendelkezők támogatása, közel 1 millió forint értékű támogatással.

A Mikró, -kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: KKV törvény) tartalmazza, azokat az értékhatárokat, létszámkorlátokat, egyéb szempontokat, amelyek alapján eldönthető, hogy egy adott vállalkozás KKV-nak minősül-e, illetve azon belül mikro-, kis- vagy a középvállalkozás méretkategóriájába tartozik-e. A méret szerinti besoroláshoz a vállalkozásra vonatkozó három gazdasági mutató szükséges, melyekre vonatkozóan a KKV törvény felső korlátot határoz meg a következőképpen:

KKV besorolásLétszám (fő)ésÉves nettó árbevétel (euró)vagyMérlegfőösszeg (euró)
Közép-vállalkozás< 250és≤ 50.000.000vagy≤ 43.000.000
Kisvállalkozás< 50és≤ 10.000.000vagy≤ 10.000.000
Mikrovállalkozás< 10és≤ 2.000.000vagy≤ 2.000.000

Ne bízd a véletlenre vállalkozásod sikerét

Vállalkozás indítása esetén sok mindent kell mérlegelni, mielőtt belevágunk. Nem elég azt tudni, hogy mit szeretnénk csinálni, azzal is tisztában kell lennünk, hogyan fogjuk megvalósítani. Vállalkozás indítása nem azzal kezdődik, hogy elmegyünk egy könyvelőhöz vagy egy ügyvédhez, hogy indítsa el a vállalkozásunkat, ez már csak egy technikai lépés, előtte még nagyon sok dolgunk van.

Ha ezen gondolkodol, mindenképpen vedd számításba ezt a támogatási lehetőséget!

Elolvasom a cikket

Mire jók a pályázatok?

A cégek már tűkön ülve várják, hogy végre induljanak Budapest megyében az új ciklus pályázatai, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan érdemes felkészülni, és min bukhatnak el.

A pályázatok fontossága abban rejlik, hogy a városokban és a vidéken élő emberek életszínvonala minél inkább közelítsen egymáshoz.

Rá kell világítani arra, hogy aki nem él a felkínált lehetőségekkel, az lemarad és a többiekkel szemben behozhatatlan hátrányba kerül. Tudatosítani kell, hogy a fejlesztés az egész nemzetgazdaság érdekét szolgálják. Nem szabad leragadni egy bizonyos termék termelésénél, vagy egyfajta állat tenyésztésénél, hanem igenis ha az igények azt mutatják, akkor tudni kell váltani. Ezekhez a váltásokhoz és a korszerűsítések megvalósításához nyújtanak, segítséget a pályáztok.

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Laptop pályázat

A Greenlight pályázatok keretében korábban több Toshiba Satelit Click mini Laptop készüléket is meghirdettünk. Mondhatom nagyon kapós pályázat volt. A Click mini készülékek Windows 10 támogatással.

A pályázathoz tartozó útmutatót minden esetben figyelmesen végig kell olvasni, mert a pályázatokhoz szükséges összes információ megtalálható benne. Azok a pályázatok számíthatnak támogatásra, amelyek eleget tesznek a kiírásban megfogalmazott követelményeknek. Ami a kiírásban illetve az útmutatóban nincs benne, az nem is kérhető rajtunk számon.

Korábbi pályázatainkban érintőképernyős hibrid Laptop készülékeket is meghirdettünk, illetve mini stick Pc készülékeket amit egy USB csatlakozón keresztül lehetett egy TV készülékre csatlakoztatni. Olvasd el az infókat, böngészd végig a Greenlightpályázatok honlapunkat.

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Vissza nem térítendő

Vissza nem térítendő támogatást biztosítunk a határidő végéig Budapest megyében! Mire és mekkora támogatásra kaphatjuk meg? A támogatásokat eszközökre és szolgáltatásokra is igénybe lehet venni a pályázati feltételek és útmutató szerint.

Előnyök a vissza nem térítendő támogatásnál:

 • Egyszerre nagyobb összeg áll a házhoz.
 • Elképzeléseinket kamatoztathatjuk.
 • Viszonylag kényelmesen szerzett pénz, hiszem a szobában ücsörögve meg tudjuk írni a pályázatot és nem kell lótni-futni a pénz után. Alacsonyak a költségek.
 • Segít a tervezésben; egy jó pályázathoz részletesen végig kell gondolnunk mit is fogunk tenni.
 • Lehetőséget nyújt arra, hogy a támogatóval jó kapcsolatot építsen ki és megvitassunk bizonyos kérdéseket. Néhány pályáztató technikai segítséggel, képzésekkel és tanácsadó szolgálattal is szolgál pályázói számára.
 • Egy esetleges saját ötletünkhöz társakat tudunk találni.

Az Európai Unió tagállamai közötti regionális különbségek csökkentése, a gazdasági és társadalmi kohézió elősegítése céljából fejlesztési alapokat hozott létre strukturális alapok néven. Az alapok vissza nem térítendő hozzájárulást nyújtanak fejlesztési programok végrehajtásához annak érdekében, hogy egyének és csoportok számára lehetővé váljon a társadalmi és gazdasági szerepeik aktív ellátásához szükséges képességek fejlesztése, továbbá az elmaradott régiók külön támogatásban részesüljenek, hogy az életszínvonaluk a fejlettebb régióinak szintjéhez közeledjenek.

Fejlesztési alapokból igényelt vissza nem térítendő támogatásokat igénybe tudod venni eszköz beszerzésre, mint Tabletek, Laptopok vagy Számítógép konfigurációk, esetleg digitális megjelenésre Google ADS vagy Facebook kampánytámogatás formájában is.

Elolvasom a cikket

Eszköztámogatás Budapest megyében

Eszköz beszerzés vissza nem térítendő támogatással!!! Célunk, hogy új -garanciális nagy mennyiségű nagyértékű számítógép konfigurációkhoz juttassuk pályázóinkat! Amennyiben támogatási forrással rendelkezik, vagy felfrissítené számítástechnikai eszköz állományát.

Eszközbeszerzést támogató pályázat célja a megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci helyzetének erősítése, a munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. A gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási lehetőségeinek javítása, gazdasági teljesítményének erősítése.

Kétféle megoldást kínálunk ezen a területen. Az egyik kiírásban a rendelkezésre álló Tablet készülékeket osztjuk szét kedvezményezettjeink között, a másik megoldásnál Komplett számítógép konfigurációk vásárlásához járulunk hozzá.

Elolvasom a cikket

Budapest megyei pályázati felület

Hogyan tudsz jelentkezni pályázatainkra? Az elektronikus pályázati felület valamelyik pályázati csomagra kattintva érhető el. Összesen 5 de kiírásonként akár 8 különböző pályázatra lehet benyújtani kérelmünket.

A pályázati felület létrehozásánál cél volt, hogy a pályázatokkal kapcsolatos ismeretek fogalmak nélkül is benyújthassa támogatási kérelmét egy átlagos magánszemély. A pályázati felületen mindössze 2 fontos kérdésre kell választ adni, amiben azért nem árt részletezni (pályázatíró bevonása nélkül) hogy mire szeretnénk felhasználni a pénzbeli támogatást.

Másik fontos szempont volt, hogy az olvasók is minél gyorsabban és minél egyszerübb megoldást kapjanak, az űrlapok kitöltése kevesebb időt vegyen igénybe és ez által a konverziót növelni tudjuk a felesleges kérdések elhagyásával.

A Kedvezményezettek a projekt végrehajtás elött ellenőrizzük a benyújtott adatokat.

Elolvasom a cikket

Pályázaton Tabletek a Zugliget (Budapest) település lakosainak

Vékonyabb házban, jobb akkuval és kicsit erősebb hardverrel érkeznek az Amazon frissített Fire táblagépei – természetesen már Alexával a fedélzetükön. Bár nem titkoljuk hogy az Amazon termékeit preferáljuk leginkább, így esett a választás az Amazon Tabletekre.

KINDLE FIRE 7 SZÍNES TABLET AZ AMAZONTÓL  (ez nem e-könyvolvasó)

Az új Kindle Fire 7 tablet vékonyabb, könnyebb és hosszabb akkumlátor idővel már kapható pályázatban. A gyönyörű egyedülálló képi megjelenítésért a 7 colos IPS technológiájú kijelző gondoskodik. A gyors használat – e-mailezés, web böngészés, video, film lejátszás, zene lejátszás, játék – az 1.3 GHz-es négymagos processzornak nem jelent gondot. 8 óra akkumulátor üzemidővel kényelmes használatot biztosít.

microSD akár 256GB -ig Alexa használatkönnyítő beszédfelismerő szoftvere lehetőséget biztosít egy újfajta használatra. Tegyél fel kérdéseket Alexának és próbáld ki ezt az újfajta
élményt mely gyorsabbá teheti a tablet használatát. Mit lehet Alexával csinálni? Kérdezz tőle, zenélj vele, ellenőrizzétek együtt a naptár bejegyzéseit a híreket az időjárást.

HBO, NETFLIX,SPOTIFY,Facebook Hozzáférést biztosít több ezer színes magazinhoz melyek teljes olvasási élményt biztosítanak. Előfizethet napi, heti vagy havonta megjelenő újságokra vagy magazinokra.

Elolvasom a cikket

Automatizáljuk a Zugliget (Budapest) pályázatokat

Idén végrehajtottunk pár változtatást a pályázatok feldolgozásával kapcsolatban. Weboldalainkon beüzemeltünk pár hasznos marketing eszközt. Ezeket régebben promóztuk is így a napipalyazat.hu oldalon is lehet róla olvasni.

Az átalakítás révén most már tényleg csak a feldolgozás után az elbírálást végezzük manuálisan mindent más egy erre a területre kifejlesztett pályázati automatika dolgozza fel a beküldött támogatási kérelmeket.

A másik téren, pedig egy nagyon gyors Amazon szervert vásároltunk és oda helyeztük el a weboldalainkat, hogy mostantól minden felhasználónk a lehető legjobb felhasználói élményben legyen része. Szeretnénk, ha a pályázatok elnyerése mellett ne kelljen kínlódni a webes felületen a lassúság

Elolvasom a cikket

Budapest megyei Pályázatok

2018 December 20-án zárjuk utolsó negyedéves pályázatunkat! Így a jövőre nézve szeretném megosztani, hogy 2019-ben hogyan, lesznek új pályázati kiírásaink. Pályázataink bárki számára elérhetőek.

A legfontosabb hogy egy hatalmas pályázati dömpingre számítunk, ezért jelentősen megemeltük a forráskeretünket. Minden megyéből várunk be pályázatot, de leginkább Budapest megyéből.

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Honlap pályázat

Sokan szeretnének honlapot, de igazából annyi tényező szerepet játszik abban, hogy melyik megoldást is válasszák, vagy milyen technikai paramétereknek kell megfelelni, hogy elvesznek a részletekben.

Ha honlapot készítenél, vagy régi honlapod újítanád, fel van egy fantasztikus lehetőség számodra!

Itt arról van szó, hogy bármilyen konstrukciót is válasz nem csak egy CMS-t kapsz hanem teljese negyedi design, modern responsive képernyő felbontás barát weboldalt. Ez még nem minden! Mindezt úgy kapod meg ingyen, hogy egy egész csapat dolgozik neked a tartalmak feltöltésén, marketing kialakításon, hirdetéseid felállításán..stb. Lesz saját informatikusod a honlaphoz így ha elakadsz akkor mi elvégezzük a kért módosítást.

Ilyen nincs piacon! Ingyenes megoldások vannak, de ott neked kell vele dolgozni! Mi szakembert is adunk mellé, biztosított a siker és mindezt 150 ezer forint piaci támogatással! Lépj ki online!

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig!

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Magánszemély pályázat

Végre Magyarországon van egy olyan pályázat ahol magánszemélyek is jelentős De Minis támogatást tudnak igénybe venni.

Itt a lehetőség a kazáncserékre, napelemek telepítésére, nyílászárók felújítására, hőszigetelésre, stb. Sokan szeretnének pénzhez jutni, azonban a rendelkezésre álló anyagi források végesek, így csak az kaphat támogatást, aki felkészülten és céltudatosan fut neki a pályázati időszaknak, van elegendő információja, hol, mikor, mit és mire lehet igényelni

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rengeteg magánszemély kapott támogatást a Greenlightpályázatok keretében. A támogatási intenzitás közel 100%-os.

Elolvasom a cikket

Zugliget (Budapest) Pályázatok egyéni vállalkozásoknak

Vállalkozóvá válásának támogatása Greenlight pályázattal kombinálva Megjelent a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Program keretében. Ezen Uniós támogatások mellett van lehetőség Vissza nem térítendő támogatásunk igénybe venni mind a projekt megkezdése elött vagy már az uniós projekt megvalósítása során.

A vállalkozások kiemelten fontosak a Magyar gazdaság termelékenysége a GDP (Bruttó hazai össztermék) tekintetében.

A GDP egy ország gazdaságának legfontosabb mutatószáma. Számítására többféle módszer is létezik (pl. fogyasztás (C) + beruházások (I) + kormányzati kiadások (G) + külkereskedelem mérlege (X-M)), de a lényeg, hogy az ország határain belül előállított minden termék és szolgáltatás összértékét hivatott kifejezni.

A GDP számokat általában negyedévenként publikálják, és az előző negyedévvel vagy az egy évvel korábbii szinthez szokták hasonlítani, amiből adódik a GDP negyedéves illetve éves változása. Ennek előjele (mínusz vagy plusz) illetve tendenciája (gyorsulva vagy lassulva nő vagy romlik) a legfontosabb mutatószámok közé tartozik egy gazdaság megítélése során.

Magyarország évek óta a mikrovállalkozások hazája. Az éves ösztermékek előállítását ezek a vállalkozások állítják elő.

A vállalkozási kedv a főváros és a Balaton vonzáskörzetének járásaiban a legmagasabb hazánkban – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal kiadványából. A vállalkozások elsöprő többsége, 95 százaléka mikrovállalkozás, vagyis tíz főnél kevesebb munkavállalót foglalkoztat.

 

Kkv stratégia új irányai

 • Termelékenység növelése
 • Reflektálnia kell a munkaerőhiány problémájára
 • Célokat hozza összhangba az Iparfejlesztési Stratégiával
 • az ipar 4.0 alkalmazások, a digitalizáció ösztönzése
 • A K+F+I fejlesztések cél- és eszközrendszerét összhangba kell hozni a kkv-k kihívásaival, az innovatív start-upok támogatása
 • szabályozások, a bürokratikus terhek egyszerűsítése, könnyítése

 

A digitális megjelenés támogatásával lehetőséget biztosítunk arra, hogy most induló vállalkozása vagy már működő vállalkozása megkapja a megfelelő támogatást a még szelesebb piac elérésére, ehhez eszközöket, technológiát és szakértelmet is adunk!

Elolvasom a cikket

Információk Zugliget (Budapest) településen

Egy kis összefoglalót készítettünk pályázatunkról! Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet.

Az Ön Zugliget (Budapest) településén is elérhetők az Eszköz és honlap támogatások amit további támogatási formákkal is kombinálhat.

Elolvasom a cikket

NÁLUNK NEM SZERENCSÉN MÚLIK PÁLYÁZATA!

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: GREENLIGHTPALYAZATOK.HU/#PALYAZAT

 
Greenlight pályázatok zárt csoport
Zárt csoport

Csatlakozás a csoporthoz

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup