Prémium támogatás - GreenLight pályázatok 2018-2024

Prémium támogatást azért vezettük be, mert a pályázataink népszerűsége miatt jelentős verseny alakul ki a pályázók között az erőforrásainkért. Azok akik Prémium opciót választják automatikusan megkapják záródátumot követő döntéskor a Támogatói értesítést!

Tekintettel arra, hogy negyedévente több száz kedvezményezettünk szokott lenni, így azok akik hozzá tudnak járulni pályázatunk sikeréhez a prémium feldolgozási díj megfizetésével, verseny nélkül leszállítjuk az eszközöket és megvalósítjuk a projekteket.

A Prémium pályázat esetén a pályázat feldolgozási díja 6350 bruttó forint + Prémium felár díja lesz.

Amennyiben a pályázati csomagban elérhető a Prémium támogatási funkció úgy a rádió gomb választásával a beküldött pályázat záródátumot követő 15-20 munkanapon belül küldjük a támogatói szerződést!

A benyújtott pályázatok esetében azok akik a Prémium funkciót bejelölik, mindössze 1-3% szokott lenni ami egy negyedéves támogatás esetén körülbelül 10-15 pályázat. Látható tehát hogy nem befolyásolja jelentősen a végeredményt.

A Prémium pályázatokat a támogatottakon felül valósítjuk meg, így akik csak sima versenyben vesznek részt az erőforrásainkért semmiféle hátrányt a Prémium előfizetőkkel szemben nem fognak szenvedni!