Társadalmi szerepvállalás - GreenLight pályázatok 2018-2024

 

 

Társadalmi szerepvállalás

Egy vállalat sikere nem feltétlenül az üzleti eredményein mérhető, vagy hogy milyen ütemben terjeszkedik, hanem azzal is, hogy miként szolgálja a közösséget. Így napjainkban a piacon meghatározó üzleti tevékenységet folytató cég számára szinte kötelesség a társadalmi szerepvállalás.

Greenlight pályázatok azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez informatikai eszközöket és megfelelő tudást biztosítson.

Xpertstudio Kft mint For Profit társaság a rendelkezésre álló erőforrásait visszaforgatja támogatási projektek kivitelezésére. Fontosnak tartjuk hogy a kiválasztást követően a kedvezményezettek ingyen vagy jelentős forrásmegtakarítással tudják igénybe venni a támogatásainkat. A Greenlight pályázatok elsősorban a Digitális megjelenés támogatásával összhangban ír ki pályázatokat.

Társadalmi szerepvállalásunk nem csak Nonprofit szervezetek irányába hanem olyan vállalkozások és / vagy magánszemélyek felé is irányul akik ki szeretnék használni a digitális jelenlét előnyeit.

Napjaink modern technológiái számos fejlett lehetőséget kínálnak a folyamatos kapcsolattartáshoz munkánkban, de optimálisan kihasználni csak kevesen képesek ezeket. Mi segítünk abban, hogy az elérhető technológiák szinergikus egységbe rendezve, egyformán magas színvonalon szolgálják a mikrovállalkozásokat, KKV és nagyvállalati ügyfeleket egyaránt.

Eddigi eredményeink:

  • TAMOP 2.3.6B EU pályázati támogatás
  • Pályázati szolgáltatásaink során közel 1000 pályázónak biztosítottunk eszközöket és szolgáltatásokat.
  • Jelenleg is több mint 200 ügyféllel rendelkezünk
  • DFV Minősítéssel rendelkezünk!
  • Zöldek vagyunk – mindent digitálisan végzünk
ADÓ 1% FELAJÁNLÁS