Wordpress tárhely / év - GreenLight pályázatok 2018-2024

WordPress tárhely / év

63500 Ft

Te is jártál úgy hogy munka közben csak számoltad a másodperceket olyan lassú volt a wordpress oldalad betöltődése? Gondolhatod hogy amikor reklámozod vagy az érdeklődők (rosszabb esetben vásárlók) meglátogatják a honlapodat akkor milyen érzés fogadja őket amikor a drága idejükben arra várnak, hogy végre interakció történjen.

De van egy jó hírünk.

Tudjuk hogy a Wordpress felügyeletet is kíván, ezért létrehoztunk neked egy olyan csomagot amiben megfelelő támogatást és szinte korlátlan hardver erőforrást biztosítunk neked. Ezért az éves összegért 3 nagyon komoly Combot dobunk neked!

Az első megrendelés tartalmazza a tárhely aktiválását a domain levédését / átregisztrálását (ezt mi álljuk ha szükséges) és a Wordpress +BETHEME + WP-Rocket és Slider Revolution Combo telepítését! – és egyszeri migrálást ha költöztetnéd honlapodat hozzánk!

A Combo telepítése 60 ezer forint piaci értékkel bír)

A gyors honlapodon + WP-Rocket + Betheme Muffinbuilder + Slider Revolution lesz telepítve úgy mint a Greenlight oldalunkon amivel teljesen szabadon építheted fel a honlapodat vagy Landing oldalaidat.

A tárhely olyan erőforrással rendelkezik ami egyszerre akár több ezer embert is kitud szolgálni! Építhetsz SEO-ra, Influencerkedhetsz vagy kampányban is irányíthatsz a honlapodra tömegeket!

30 NAP PRÓBAIDŐSZAK! HA NEM TETSZIK A SEBESSÉG ÉS A WORDPRESS, AKKOR VISSZAFIZETJÜK AZ ÖSSZEGET!

Amennyiben kezdő vagy, akkor is ezt érdemes választanod, mert a tárhely méret dinamikusan növelhető, továbbá egy komplett szolgáltatást biztosítunk számodra.

Jelenleg több mint 300 honlapot készítettünk el 2016 Január óta.

Tárhely információk
Cikkszám: wp999elin Kategória:
Leírás

Mit kapsz tőlünk?

Frissítés, Karbantartás

Rendszeresen karbantartjuk és frissítjük a honlapod WP core-t és a plugineket,

Hibajavítás

Valami elromlott a frissítések miatt? Tárhely csomagban foglaltak szerint javítjuk a problémát

Dinamikus méretű tárhely

Többé nem lesz probléma hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Dinamikusan növelhető a tárhelyed

Biztonság

Bot védelem, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.

Hírlevél Küldés lehetőség

Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. Nincs többé SPAM mappába való landolás.

Optimalizálást

Sebességet optimalizálunk. A honlap betöltésének a sebessége 1mp alatt is lehet.

Limitmentességet

Sosem fogunk azért korlátozni, mert nagy az oldalad látogatottsága. Nincs IOP-s korlátozás.

Segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdésed van a honlapoddal vagy a kezelésével kapcsolatban a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Jelenleg is több mint 450+ weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalom építésre  weboldalak létrehozásához!