Wordpress tárhely / év - GreenLight pályázatok 2016-2020

WordPress tárhely / év

63500 Ft

Az első megrendelés tartalmazza a tárhely aktiválását a domain levédését és a wordpress +BETHEME + WP-Rocket telepítését!

További hónapokra vonatkozólag pedig a sebesség + WP-Rocket + Betheme Muffinbuilder amivel teljesen szabadon építheted fel a honlapodat vagy Landing oldalaidat.

A tárhely olyan erőforrással rendelkezik ami egyszerre akár több ezer embert is kitud szolgálni! Építhetsz SEO-ra, Influencerkedhetsz vagy kampányban is irányíthatsz a honlapodra tömegeket!

Amennyiben kezdő vagy akkor is ezt érdemes választanod, mert a tárhely méret dinamikusan növelhető, továbbá egy komplett szolgáltatást biztosítunk számodra.

Tárhely információk
Cikkszám: wp999elin Kategória:
Leírás

Mit kapsz tőlünk?

Karbantartást és frissítést

Rendszeresen karbantartjuk és frissítjük a weboldalad összes részét, bővítményeket…

Hibajavítást

Valami elromlott a frissítések miatt? Külön költség nélkül megjavítjuk.

Megfelelő méretű tárhelyet

Többé nem kell aggódnod, hogy elfogyott a tárhely az oldalad mögött. Annyi tárhely áll rendelkezésre, amennyire az oldaladnak szüksége van! És mindez a legújabb, leggyorsabb SSD háttértárolókon.

Biztonságot

Többféle biztonsági megoldást kínálunk: 24 órás felügyelet, víruskeresés, DDoS elleni védelem. Minden oldal automatikusan SSL-t (https) kap, többé erre sem kell költened.

Hírlevélküldési lehetőséget

Plusz költségek nélkül küldhetsz hírlevelet a speciális hírlevélküldő szerverünkön keresztül, amivel garantálni tudjuk a magas megnyitási arányt. A leveleid nem landolnak többé SPAM mappába.

Optimalizálást

A weboldalad mindig a lehető leghatékonyabban fog üzemelni. Felturbózzuk a sebességet. Az oldal betöltési sebesség 1 másodperc alatt is lehet.

Limitmentességet

Mi nem korlátozzuk az erőforrásokat. Nagyon gyors adatbázis műveleteknek köszönhetően azonnali lesz a műveletek végrehajtási sebessége.

Segítségnyújtás

Mindig segítünk a honlapod vagy a tárhelyed kezelésével kapcsoltban. Ehhez értünk.

Jelenleg is több mint 400+ weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalom építésre  weboldalak létrehozásához!