Vállalkozása csupán egy Google-keresésnyire van az ügyfelektől.

A keresési hirdetések a Google keresési eredményei mellett jelennek meg, amikor az emberek az Ön által kínált termékekre és szolgáltatásokra keresnek rá. Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek a hirdetésre kattintva felkeresik az Ön webhelyét, illetve felhívják a vállalkozását.

Hogyan jelennek meg a hirdetések?

Amikor az emberek számítógépen, táblagépen és okostelefonon olyan szót írnak be a Google-ba, amely egyezik valamelyik megadott kulcsszóval, a hirdetés megjelenhet a keresési eredmények felett.
Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek – a webhely felkeresése vagy a vállalkozás felhívása céljából – a hirdetésre kattintanak. A Google felületén nap mint nap végzett több millió keresésnek köszönhetően az ügyfelek érdeklődni kezdenek a márka iránt, fontolóra veszik az Ön ajánlatait, és cselekvésre szánják el magukat.

Miért hoztuk létre ezeket a csomagokat? Mert mi úgy vettük észre hogy az Adwords árak is elkezdtek emelkedni. Így nem lehet a konkurenciával versenyezni.

Válasszon Ön számára szimpatikus csomagot! A támogatás havi díja 100% lekattintható és a teljes keret kimerüléséig tart!

Amennyiben támogatásunkat nem tudja igénybe venni, de szeretné támogatni a TEES Nonprofit Kft programját megteheti ezt egy megosztással:

Thanks for inviting your friends. Please try other network if you wish.
Egy termék se felelt meg a keresésnek.
Greenlight információ

Vegyél részt pályázatainkon és használd ki támogatásaink adta lehetőséget! 

Nézz körbe, mert nagyon sok lehetőség van itt nálunk!

JELENTKEZZ MOST!

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Nálunk nem szerencse kérdése a támogatás!

 
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup