Hirdetés - GreenLight pályázatok 2018-2024

Vállalkozása csupán egy Google-keresésnyire van az ügyfelektől.
A keresési hirdetések a Google keresési eredményei mellett jelennek meg, amikor az emberek az Ön által kínált termékekre és szolgáltatásokra keresnek rá. Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek a hirdetésre kattintva felkeresik az Ön webhelyét, illetve felhívják a vállalkozását.
Hogyan jelennek meg a hirdetések?
Amikor az emberek számítógépen, táblagépen és okostelefonon olyan szót írnak be a Google-ba, amely egyezik valamelyik megadott kulcsszóval, a hirdetés megjelenhet a keresési eredmények felett.
Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek – a webhely felkeresése vagy a vállalkozás felhívása céljából – a hirdetésre kattintanak. A Google felületén nap mint nap végzett több millió keresésnek köszönhetően az ügyfelek érdeklődni kezdenek a márka iránt, fontolóra veszik az Ön ajánlatait, és cselekvésre szánják el magukat.
Miért hoztuk létre ezeket a csomagokat? Mert mi úgy vettük észre hogy az Adwords árak is elkezdtek emelkedni. Így nem lehet a konkurenciával versenyezni.
Válasszon Ön számára szimpatikus csomagot! A támogatás havi díja 100% lekattintható és a teljes keret kimerüléséig tart!

Amennyiben támogatásunkat nem tudja igénybe venni, de szeretné támogatni a TEES Nonprofit Kft programját megteheti ezt egy megosztással:

[wsi-widget title=””]

Összesen 1 találat