Kedves Pályázó!

Fogadtuk pályázati jelentkezését! A megrendelés pillanatában 2db emailt fog tőlünk kapni!

1, Rendelés részletei levelet

2, Díjbekérőt melyben az utalással kapcsolatos információk szerepelnek! Amennyiben Paypallal vagy Bankkártyával rendezte úgy automatikusan megy a számla a befizetett összegről.

 

Szolgáltatásaink hozzáadott értéket képviselnek! 

Amennyiben a pályázatban valamit nagyon elrontott a pályázó, értesítjük melyre legfeljebb 5 napon belül köteles a hiánypótlásra. A benyújtott pályázatok 99%-ban támogatjuk a keret maximális felhasználásával.

Mielőtt tovább kattintanál!

Mielőtt belevágunk, egy dolog amit érdemes megcsinálnod a saját érdeked miatt:

Engedélyezd és állítsd “fontos státuszúra” a szervezet@technonprofit.hu címről érkező leveleket!

Ha az e-mailjeink nem jutnak el hozzád, akkor felesleges volt minden eddigi erőfeszítésed amit azért tettél, hogy a céged online bevételei növekedhessenek vagy időben jusson el hozzád a támogatással kapcsolatos információ. Olyan, mintha figyelmetlenségből elvágnád magad az ivóvíztől heteken keresztül…

Nyomatékosan kérlek, végezd el az alábbi apró és egyszerű lépéseket, hogy biztosan megkapj minden lényeges infót tőlünk (ami a Te érdeked főként):

Ha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használsz ami különválasztja a promóciós leveleket a beérkező levelektől, akkor figyelj oda és húzd át ezeket a leveleket a beérkező levelek közé. Kattints a TECHNONPROFIT-tól érkező levélre, tartsd lenyomva az egérgombot és húzd át a beérkező levelek mappába.

(Mégegyszer, ez neked (!) fontos, nem akarsz majd lecsúszni arról, amivel készülünk számodra!)

A pályázati kiírtékelések a benyújtott email címre fogják megkapni! Nem fogunk senkit sem felhívni! Ha a záródátumot követően nem kap elutasító vagy Támogatói levelet akkor kérem, tekintse meg a SPAM mappát is! Ha ott sem találja a fent megadott email címen érdeklődjön!

A jövőben bármiben segíthetünk kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!